Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Fracturi

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul fracturilor

Fractura sau intreruperea continuitatii unui os are urmatoarele semne: dureri vii aparute la nivelul osului, exacerbate cu ocazia mobilizarii segmentului afectat, deformarea regiunii respective, uneori o pozitie vicioasa a segmentului fracturat, hemoragii sub piele (vanatai), miscarea anormala a segmentului respectiv etc.

Fracturile pot fi:

- inchise (pielea in regiunea respectiva este intacta),
- deschise (in regiunea respectiva s-a produs o rana).

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru FRACTURI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Strong Bones (1-1-1, inainte de masa, mineralizeza oasele fragile prevenind alte fracturi si ajuta la consolidarea membrului si recuperarea de dupa fractura). In perioada rece, cand soarele nu ajuta organismul sa isi produca singur vitamina D, recomand versiunea Strong Bones Plus a produsului.

- Joint Protex (1-0-1, dupa masa, combate durerile osteo-articulare).

- White Willow (1-1-0, dupa masa, asigura o circulatie normala in membrul fracturat, are efect antiinflamator si antidureros).

- C 300 Plus ( 1-1-0, dupa masa, grabeste vindecarea si refacerea).

- Optional,, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: oase, meridian, circulatie.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii.

Observatie: Se face o singura cura cu produsele mai sus mentionate. Formula de mai sus se poate administra si la copii - fara produsul JOINT PROTEX. Tratamentul naturist recomandat se puate lua in paralel cu alte preparate.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!