Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Discopatie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament pentru discopatie (diverse forme)

Structura complexa a coloanei vertebrale nu exclude posibilitatea aparitiei unor probleme de la cele simple la cele complexe. Modificarile aparent minore in aliniere sau echilibru la orice nivel - disc, vertebra, articulatie - se pot transforma in afectiuni dureroase.

Discopatia vertebrala (lombara) reprezinta o "boala a discului vertebral" manifestata, de obicei, printr-o deteriorare a discului de la nivelul coloanei vertebrale lombare. Daca discurile intervertebrale nu sunt integre, atunci spatiul intervertebral se ingusteaza, ceea ce poate duce la compresie pe radacina nervoasa. Deteriorarea discurilor vertebrale de la nivelul coloanei vertebrale lombare se numeste discopatie lombara. Daca discul dintre vertebrele lombare se deterioreaza si nu se intervine cu nici un tratament, el se poate rupe producandu-se hernia de disc.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DISCOPATIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Se va actiona prin fizioterapie, tratament medicamentos si naturist. In ceea ce priveste tratamentul natural, recomand urmatorul remediu cu produse naturiste CaliVita:

- Joint Protex, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (avand drept scop regenerarea discurilor intervertebrale prin continutul de condroitin si glucozamin-sulfat)

- White Willow, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (aspirina naturala, menita sa combata durerea si inflamatia)

- Shark Aid, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (are dublu efect: anti-inflamator si regenerator de cartilaj).

- Stress Management B-Complex, 3 pe zi, DOAR IN CAZUL IN CARE EXISTA COMPRESIE PE NERV, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (actioneaza pe nerv, ca trofic de radacina nervoasa).

- Strong Bones, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1 inainte de masa (actioneaza pe mineralizare vertebrala si refacerea zonei osoase care a provocat - prin slabire si deviere - micro-traumatismul de nerv).
ATENTIE: in perioada rece, in care soarele nu ajuta organismul sa-si produca singur vitamina D, se va consuma versiunea Strong Bones Plus a produsului; pentru pacientii cardiaci care consuma medicamente beta-blocante, in loc de Strong Bones (simplu sau plus) se va administra Vital pe grupa de sange, 2 pe zi, in schema de administrare 1-1-0 dupa masa.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!