Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Sifilis

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in ameliorarea si tratamentul sifilisului

Sifilisul nervos este urmarea cea mai de temut pentru bolnavii care nu au urmat corect tratamentul bolii de la momentul contactarii ei (de cele mai multe ori pe cale sexuala). Manifestarile bolilor sifilitice ale creierului sunt datorate alterarii peretilor vaselor cerebrale, distrugerii nervilor cranieni si rahidieni, meningitelor, epilepsiilor. Doua manifestari sunt indeosebi datorate infectarii substantei nervoase: tabesul si paralizia generala progresiva.

Tabesul se manifesta prin greutate in mers, dureri fulgeratoare in picioare, dureri gastrice, artrite deformante. Este o boala grava care, daca nu este tratata corect, transforma bolavul intr-un infirm si totodata o povara grea pentru cei din jur.

Paralizia progresiva se datoreaza localizarii sifilisului in special in scoarta cerebrala a lobilor frontali. De aceea, in aceasta boala predomina tulburari psihice care pot merge pana la nebunie si moarte.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament pentru SIFILIS. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Sifilisul este o boala infecto-contagioasa produsa de Treponema Pallidum (o forma de bacterie) cu raspandire prin transmitere sexuala, care se manifesta prin afectarea mai intai a organelor genitale, iar apoi - daca nu se trateaza - cuprinde tegumentul si majoritatea organelor interne, pe fondul unei scaderi drastice a imunitatii, boala avansand astfel pana la afectarea creierului si suprimarea functiilor intregului organism. Pentru lupta eficienta cu boala recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; are rolul de a mentine sistemul imunitar la un nivel crescut de activitate printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline).

- Zen Thonic (1-1-1 linguri inainte de masa; 2-3 luni continuu; ofera protectie cerebrala, stimuland capacitatea organismului de a contracara repercursiunile sistemice ale bolii).

- Para Protex (0-1-1 administrate dupa masa; 2-3 luni continuu; poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic, crescand pe termen lung imunitatea, atat locala - genital, precum si generala - contra microbilor de orice fel si in mod special contra Treponemei Pallidum).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este un bun protector hepatic si tonic general, e un detoxifiant excelent si combate efectele secundare ale penicilinei si altor antibiotice; este considerat un super aliment, hranind corpul cu vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, extracte din plante, necesare sistemelor nervos, imunitar, hormonal).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu; stimuleaza puternic imunitatea activa a organismului - cea necesara in infectiile ocazionale suprapuse peste boala de fond, specifice unui organism slabit).


Observatie: Se asociaza tratamentului medicamentos injectabil cu penicilina si derivate sintetice.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!