Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Parazitoza - teniaza si trichineloza1

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva Teniei si Trichinelei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru TENIAZA si TRICHINELOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

In functie de tipul parazitozei, recomand tratament cu produse naturiste Calivita dupa cum urmeaza:


1. Teniaza este o parazitoza determinata de infectarea organismului uman cu Tenie. Acesta este un vierme turtit ca o panglica, de culoare alba, care ajunge la 4-6m lungime. Tenia se fixeaza pe peretii intestinului provocând dureri abdominale, scaune cu sange. Teniaza apare in urma consumului de carne infestata cu parazit, carne ce nu a fost suficient de bine preparata termic.

- Para Protex - o cura de 1 flacon, 1-0-1 in primele 10 zile dupa masa, apoi 1-1-1 pana la terminarea flaconului, tot dupa masa; omoara parazitul.

- Acidophilus - echilibrator de flora intestinala, 1-1-1, inainte de masa, timp de 3 saptamani la adulti, respectiv 1-1-0, inainte de masa, timp de 3 saptamani la copii, repopuleaza flora intestinala distrusa de parazit, si restabileste functionarea normala la nivel de intestine.

- Pure Yucca - 1-1-1, in timpul mesei, 3 saptamani in paralel cu Garlic/ParaProtex si Acidophilus, apoi inca 2 saptamani, purifica tractul digestiv de metablitii toxici rezultati in urma activitatii viermilor.

Se va face o cura continua de 2-3 luni.


2. Trichineloza - e un vierme de forma spirala preluat diun carnea de porc ne tratata termic corespunzator, care se inchisteaza in muschi (deci total atipic fata de alti viermi). Nu se rezolva, ci numai se ajuta cu produsele CaliVita!

- Noni - 1-1-1 inainte de masa, merge foarte bine pe imunitate si ridica starea generala foarte repede.

- Para Protex - 1-0-1 dupa masa in primele 10 zile, apoi 1-1-1 dupa masa pana la terminarea flaconului; are rol de combatere a prezentei viermelui la nivel de intestine.

- Liver Aid - 1-0-1 inainte de masa, hepatoprotector pentru medicatia toxica de spital.

Se va face o cura continua de 3 luni.

Observatie: In cazul trichinelozei este obligatorie medicatia si tratamentul de spital !!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!