Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Septicemie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament ajutator in Septicemie

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ajutator in SEPTICEMIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Septicemia este o infectie generalizata grava, datorata patrunderii in circulatia sangvina, continuu sau intermitent, a germenilor patogeni si a toxinelor dintr-un focar infectios (zona din corp, initial izolata, unde se regaseste o concentratie importanta de bacterii patogene). NU se rezolva cu produse naturiste, ci este o boala tratabila intraspitalicesc in serviciul ATI. Totusi, produsele naturiste pot ajuta mult la insanatosire, astfel incat recomand urmatoarea schema de tratament ajutator pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Liquid Clorophyll (1-2-1 lingurite inainte de masa, ajuta la detoxifierea organismului la nivel hepatic si renal, organe mult afectate in septicemie datorita incarcarii medicamentoase din administrarea alopata de soc).

- Noni (1-2-1 linguri inainte de masa, creste rezistenta organismului si starea generala de bine, inlaturand slabiciunea din contextul bolii).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, joaca rolul de antibiotic natural si antimicrobian, fiind un bun adjuvant alaturi de medicatia clasica de soc).

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, inlatura starile febrile, creste rezistenta generala a organismului si implicit tonusul vaselor de sange).



- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Circulatie, Sistem Limfatic, Detoxifiere, Ficat / Pancreas, Sistem urinar, Meridian.

Observatie: Se va efectua o cura completa a cate un flacon din fiecare produs.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!