Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Hepatita cronica

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HEPATITA CRONICA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Hepatita cronica (de etiologie diversa) este o afectiune permanentizata caracterizata prin inflamatia ficatului de natura virala, alcoolica, toxic-medicamentoasa. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Liver Aid (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, amelioreaza functiile hepatice alterate si accelereaza regenerarea parenchimului hepatic) sau Arginine Plus (0-1-1 dupa masa, participa cu rezultate deosebite in protectia si regenerarea necesara in bolile de ficat - hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, imbunatateste digestia la nivelul cailor hepato-biliare favorizand eliminarea metabolitilor toxici).

- SambuRex (1-1-0 lingurite dupa masa, se administreaza doar in hepatitele A si B; prin continutul de echinaceea, astragalus si vitamina C regleaza functia hepatica; totodata stimuleaza productia de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea hepatitei; imbunatateste abilitatea ficatului de a reduce efectele factorilor toxici din mediu).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, sustine metabolismul hepatic si faciliteaza curatarea grasimilor intrahepatice din boala cronica hepatica).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, realizeaza o buna detoxifiere cu preponderenta la nivel hepato-biliar, astfel ajutand la regenerarea hepatica).

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!