Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Mononucleoza infectioasa sau Febra Glandulara

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea Mononucleozei (febrei glandulare)

Mononucleoza infectioasa este o boala provocata de contactul cu virusul Epstein-Barr, un virus foarte contagios din familia virusurilor herpetice. Este numita si "boala sarutului", deoarece se transmite frecvent prin saliva, sau "febra glandulara", deoarece provoaca inflamatia ganglionilor. Mononucleoza infectioasa afecteaza atat barbatii cat si femeile si este mai frecventa in randul tinerilor. Varful incidentei se intalneste intre 14 si 16 ani pentru fete si 16 – 18 ani pentru baieti.

Se manifesta prin oboseala extrema, stare de slabiciune, adenopatie (cresterea in volum a ganglionilor) cervicala si axilara, pusee de febra seara (pot ajunge pana la 40,5 oC), dureri de cap, inapetenta, angina (inflamatia faringelui) insotita de dureri la deglutitie.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru MONONUCLEOZA INFECTIOASA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Mononucleoza este o boala infecto-contagioasa ce se trateaza medicamentos intraspitalicesc insa, in plus, se poate creste sistemul imunitar al pacientului si combaterea efectelor nocive ale tratamentului medicamentos asupra organelor (toxicitatea medicamentoasa) cu tratament naturist (administrat in paralel cu medicatia). In acest sens recomand urmatoarea schema pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, timp de 2 luni, intervine in detoxifierea organismului mai ales la nivel hepatic, unde pot ramane reziduale substante chimice din tratamentul clasic medicamentos; ajuta la purificarea organelor vitale responsabile cu detoxifierea corpului).

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, 1 flacon, reduce febra, creste rezistenta generala a organismului contra oricarei boli virale).

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa, 1 flacon, este un "bodyguard" al sistemului imunitar prin echilibrarea nivelului de imunoglobuline raspunzatoare de o sanatate optima).

- Virago (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are actiune antimicrobiana complexa, impiedicand suprapunerea altor forme bacteriene sau virale peste boala de baza).

Observatie: Se pot efectua 3 cure anual, de 2-3 luni fiecare, cu pauze intre ele.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!