Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Herpes Zoster sau Zona Zoster

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul infectiei cu Herpes Zoster (sau al bolii Zona Zoster)

Este o inflamatie virotica a nervilor periferici, deobicei limitata la teritoriul unui singur nerv. Este produsa de virusul varicelo-zoosterian, cu modificari inflamatorii ale ganglionilor si uneori ale nucleilor nervilor cranieni. Datorita acestui specific, se se manifesta clinic prin dureri si tulburari de sensibilitate. Mai frecvent prinde nervii intercostali sau ramura superioara a trigemenului, care da sensibilitatea ochiului si a fruntii. In teritoriul nervului respectiv pielea devine foarte dureroasa, se inroseste, apar basicute caracteristice, apoi cruste care se usuca si cad, pielea ramanand un timp pigmentata mai intens.

Rareori boala se complica printr-o infectie a creierului.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ZONA ZOSTER. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Zona Zoster (Herpes Zoster) este o afectiune ce presupune infectia cu virusul "varicelo-zosterian" si cuprinde preponderent zona intercostala si zona oftalmica. Pentru tratarea optima a acesteia, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Virago (1-1-1 dupa masa, are efect antiviral prin intarirea sistemului imunitar).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, are efect antiinflamator si antialgic ameliorand durerile destul de greu suportabile din aceasta afectiune).

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa, are efect relaxant si trofic asupra nervilor periferici, ameliorand durerile si prevenind distructiile invelisurilor nervoase).

- L-Lysine Plus (1-0-1, dupa masa, previne si combate activ infectia cu virus herpetic zoster).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, asigura aportul optim de antioxidanti necesari tegumentului si ochiului in zona afectata).

   Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Imunitate, Durere, Nervi, Meridiane.

   Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

Observatie: Se face o singura cura adjuvanta, pentru intarirea sistemului imunitar si preventia repercursiunilor.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!