Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

tonifierea si sustinerea organismului in activitati fizice

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tonifierea si sustinerea organismului in activitati fizice

Activitatea fizica este obligatorie pentru mentinerea unui echilibru fizic si psihic. Multe studii si cercetari continua sa confirme efectele pozitive in plan emotional provocate de activitatea fizica. Un studiu recent a aratat ca la un grup de voluntari care si-au alocat periodic 30 de minute de activitate fizica de rutina a scazut nivelul de anxietate cu 25% si s-au demonstrat schimbari pozitive in ceea ce priveste activitatea lor mentala.

O plimbare vioaie, un sprint scurt sau chiar cateva sarituri facute pe parcursul zilei te pot ajuta sa lupti impotriva stresului si sa-ti imbunatatesti atitudinea fata de viata. Exercitiile fizice regulate duc la eliberarea in organism a mai multor substante benefice care ne ajuta sa ne simtim in forma din punct de vedere fizic, mental si emotional. Gasiti o activitate fizica de care sa va bucurati si adaugati o doza de sanatate vietii de zi cu zi printr-o stimulare corespunzatoare a capacitatii de a o practica. Ramaneti in forma si fiti fericiti!

Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru stimularea activitatii fizice...

C 500 -> 1-1-0
(C 1000) -> 1-0-0
Panax Ginseng -> 1-0-0
Full Spectrum -> 1-0-0
Super Mega 50 -> 0-1-0
BioHarmonex -> 2 sedinte/zi
Vital A, B, AB,0 -> 0-1-0, pentru grupa de sange corespunzatoare
Omega 3 -> 1-0-1
Super Soya Lecithin -> 1-1-0
Natural HGH Suppport -> 0-3-3
Rhodiolin -> 1-0-1
Stress Management -> 1-0-0
Power Mins -> 1-0-1

Legenda:
1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Mentiuni:
In cazul in care nu exista asocieri (produse marcate), atunci pot fi alese oricare dintre produsele recomandate, cu precizarea ca produsele sunt enumerate pe cat posibil in ordinea importantei lor relative la afectiunea (categoria) la care au fost incadrate.

Este bine sa consultati prezentarea aferenta fiecarui produs (prospectul produsului) astfel incat, prin alegerea si utilizarea unuia sau a mai multor produse, sa acoperiti optim o plaja cat mai larga de probleme.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!