Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Efect Anti-imbatranire - intarzierea imbatranirii

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru intarzierea procesului de imbatranire si a neputintelor si neplacerilor asociate

Imbatranirea se manifesta in patru moduri: prin incetinirea functiilor intelectuale cu deteriorarea memoriei; prin scaderea capacitatii de munca; prin scaderea activitatii sexuale; prin oboseala generala, insotita de schimbarea fizionomiei (albirea parului, aparitia ridurilor). Imbatranirea poate fi grabita de boli, de necazuri si de socuri emotionale. Aceasta este imbatranirea fiziologica (senescenta), spre deosebire de cea patologica (senilitate), granita dintre ele fiind greu de stabilit.

Patru principii stau la baza intarzierii batranetii: alimentatia corecta, miscarea, aportul suficient de apa si dragostea.

Printr-o alimentatie corecta trebuie sa se ajunga la greutatea corporala avuta la 20 de ani, prin regimuri alimentare care sa evite intoxicarea celulei. Nerespectarea acestui principiu deschide calea arteriosclerozei, factorul principal al imbatranirii precoce, cu consecintele sale: proasta irigare a organelor, in primul rand a creierului si a inimii.

Miscarea, cel de-al doilea principiu, este la indemana oricui: mers pe jos, gimnastica, jogging, sport (adapteaza inima la efort, amelioreaza microcirculatia vasculara etc.).

Pentru ca deshidratarea celulelor incepe devreme, fiind constanta dupa 40 de ani, aportul de apa trebuie sa creasca, organismul avand nevoie de 1 litru si jumatate pe zi.

Ultimul principiu - dragostea este la fel de important ca celelalte, si inseamna continuarea vietii sexuale si sentimentale, fara complexe, intr-un ritm adecvat varstei, dragostea (sub toate formele ei) fiind cel mai eficient remediu antistres..

In acest sens va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specific problematicii imbatranirii. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru impiedicarea degenerarii tesuturilor si organelor corpului odata cu inaintarea in varsta recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, intareste sistemul imunitar al varstnicilor printr-un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti specifici pentru asigurarea unei stari generale mai bune, preventia fracturilor datorita demineralizarilor osoase,imbunatatirea circulatiei cerebrale si periferice).

- Super Soya Lecithin (0-1-1 in timpul mesei, are functii multiple: imbunatateste memoria, oxigenarea cerebrala si tonusul celulei nervoase; faciliteaza procesele de digestie printr-un drenaj corect al cailor biliare; amelioreaza durerile articulare produse la schimbarile meteo).

- Coenzyme Q10 (1-1-0 dupa masa, creste oxigenarea musculara, in special a muschiului miocard, prevenind imbatranirea prematura a tesuturilor si organelor, precum si a bolilor derivate ce decurg de aici;este deosebit de indicata in preventia si tratarea bolilor cardiovasculare).

- Melatonina (0-0-1 relaxeaza functiile sistemului nervos, regleaza bioritmul la varstnici, combate insomniile nocturne si previne procesele degenerative) sau Resveratrol Plus (1-1-0, dupa masa, activeaza enzima de aparare a celulei contra degradarii, avand rol de refacere direct la nivelul acidului dezoxi-ribo-nucleic - DNA).

- Liquid Clorophyll (1-0-1 - lingurite - este un excelent detoxifiant si reglator al proceselor de drenaj realizate in organism la nivelul ficatului, rinichilor, colonului si sistemului limfatic; e, de asemenea, anibacterian, anti-inflamator, imuno-stimulator si anti-cancerigen).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Immune (sistem imunitar), Relax (relaxare), Nerves (optimizarea proceselor de la nivelul sistemului nervos), Circulation (circulatie), Detox (detoxifiere), Digestion (digestie), Liver / Pancreas (ficat, pacreas), Urinary (organele tractului urinar), Bone / Spine (oase si coloana vertebrala); se vor rula maxim 6 programe pe zi, nu toate odata ci la diferite momente ale zilei..

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular; apa alcalina, mult mai bogata in oxigen decat apa normala si in acelasi timp mult mai usor asimilabila de organism, asigura totodata imbunatatirea circulatiei vasculare, periferice si cerebrale, precum si buna oxigenare a muschiului cardiac si a creierului.

Observatie: SE EFECTUEAZA 3-4 CURE PE AN CU ACEASTA FORMULA.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!