Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Piele sanatoasa (calitate, aspect)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru o pilele sanatoasa si frumoasa

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru STIMULAREA CALITATII si ASPECTULUI SANATOS AL PIELII. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru intretinerea optima a pielii recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Vitamin E (1-0-1, 2 luni continuu, in timpul mesei, antioxidant si regleaza procesele hormonale si mentine elasticitatea pielii).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, intervine in detoxifiere, clorofila fiind foarte importanta pentru curatarea de toxine si mentinerea unui tegument sanatos) alternand la cate 1 flacon consumat cu Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa, mentine sanatatea pielii prin stimularea metabolismului si productia de energeie, precum si prin continutul bogat in betacaroten, aminoacizi, enzime, vitamine si minerale). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 2 luni (1 flacon de Liquid Clorophill, urmat de 1 flacon de Sprulina Chlorella).

- Resveratrol (1-1-0, 2 luni continuu, protejeaza impotriva infectiilor, combate fragilitatea capilara, mentine fermitatea pielii si elasticitatea).

- Beauty Formula (1-0-1, inainte de masa, 2-3 luni continuu, prin continutul in vitamine din complexul B, colagen, colina si minerale contribuie la intretinerea si repararea periodica a epidermului) sau Stress Management B-Complex (1-0-1 inainte de masa, 2 luni continuu, combate efectele nocive ale stresului asupra tegumentului, avand in vedere ca majoritatea dezechilibrelor apar in context de stres celular).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, oxigenul activ din compozitie are capacitatea de a ajunge la toate celulele si tesuturile corpului, imbunatatind procesele organice tegumentare si metabolismul, regenerand epiderma si stimuland circulatia sanguina in ansamblu).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: SKIN (Tratamentul pielii), IMMUNE (Sistem imunitar), FOREVER YOUNG (Tinerete si vitalitate), HORMONE (Sistem hormonal), DETOX (Detoxifiere), CIRCULATION (Sistem circulator), LIMPHATIC (Sistem limfatic), LIVER PANCREAS (Ficat, Pancreas), DIGESTION (Digestie).

- Optional, se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive. Apa alcalina regleaza metabolismul, oxigenarea si transportul nutrientilor la organe. Apa acida este benefica pentru spalarea pe cap si pe corp, curatand in profunzime pielea.

Observatie: Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!