Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Stimularea si sustinerea organismului la batranete

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru stimularea si sustinerea organismului la batranete

Va punem la dispozitie mai jos o schema detaliata de tratament specific predispozitiilor si simptomatologiilor batraneti. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Facem referire in cele ce urmeaza la imbatranirea din punct de vedere al starii generale a corpului (inclusiv a creierului), asadar ne propunem sa actionam pentru indulcirea sau eradicarea simptomelor generale derivate din imbatranirea deja instalata a tesuturilor si organelor. In acest sens recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, intareste sistemul imunitar al varstnicilor printr-un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti specifici pentru asigurarea unei stari generale mai bune, preventia fracturilor datorita demineralizarilor osoase,imbunatatirea circulatiei cerebrale si periferice).

- Super Soya Lecithin (0-1-1 in timpul mesei, are functii multiple: imbunatateste memoria, oxigenarea cerebrala si tonusul celulei nervoase; faciliteaza procesele de digestie printr-un drenaj corect al cailor biliare; amelioreaza durerile articulare produse la schimbarile meteo).

- Coenzyme Q10 (1-1-0 dupa masa, creste oxigenarea celulara prevenind imbatranirea tesuturilor si organelor (cu bolile derivate); se foloseste mai ales in preventia si tratarea bolilor cardiovasculare).

- Rhodiolin (1-0-1 sau 1-0-2 in caz de insomnii, imbunatateste functiile sistemului nervos prin cresterea nivelului de serotonina - supranumit " hormonul fericirii sau al bunei dispozitii ", regleaza bioritmul la varstnici combatand insomniile nocturne si somnolenta diurna).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, este un bun antihipertensiv, un antibiotic natural deosebit si un purificator al tractului digestiv de tot ce inseamna bacterii nedorite, microbi, fungi, paraziti).

Observatie: Se efectueaza 3 cure pe an (a cate 1 flacon din fiecare produs) cu aceasta formula.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!