Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Stimularea imunitatii

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru ridicarea imunitatii organismului (stimularea sistemului imunitar)

Sistemul imunitar este un termen folosit in biologie pentru definirea mecanismelor de aparare a organismului fata de agentii patogeni externi si fata de structurile cu potential distructiv care adesea se dezvolta in propriul organism. Acest sistem cauta indepartarea sau distrugerea microorganismelor corpurilor straine patrunse in corp, ca si distrugerea propriului tesut bolnav sau defect. Sistemul imunitar este o retea complexa compusa din organe, tipuri celulare si molecule diferite.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru STIMULAREA SISTEMULUI IMUNITAR. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Immunaid (1-0-1 la copii si 1-1-1 la adulti, administrate inainte de masa, are rolul de a mentine o imunitate crescuta printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline).

- Lion Kids Punch with Vitamin D - pentru copii cu varsta 3-7 ani (1-1-0 dupa masa, intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli printr-un aport optim de vitamine si minerale) sau Vital A/B/AB/0 - pentru adulti (1-1-0 dupa masa, actioneaza asemanator) sau Spirulina Chlorella Plus - pentru adulti (1-1-0 dupa masa, este un mixt de vitamine, minerale, enzime, plante, aminoacizi, menit sa ridice atat imunitatea cat si calitatea a nenumarate procese fiziologice care au loc in organism) sau Bee Power Royal Jelly (1-0-1 inainte de masa, intervine in ridicarea imunitatii prin aportul numeroaselor principii active, deosebit de valoroase, provenind din laptisorul de matca).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul HORMONE (Sistem hormonal), IMMUNE (Sistem imunitar), NERVES (Sistem nervos), MERIDIAN (Meridiane energetice).


Observatie: Se vor face 2 cure pe an (a cate 2 luni): la sfarsitul sezonului de toamna si la sfarsitul sezonului de primavara.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!