Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Aparat cardiovascular stimulare generala si optimizare

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru stimularea bunei functionari a aparatului cardio-vascular

Aparatul cardiovascular (circulator) este alcatuit din inima, capilare, vene, vase si ganglioni limfatici. Sangele se deplaseaza de la inima la tesuturi si inapoi, prin vase.

Organul propulsor este inima. Arterele conduc sangele de la inima in diferite parti ale corpului. Venele readuc sangele la inima iar capilarele (retea fina interpusa intre artere si vene) faciliteaza schimbul de substante dintre sange si tesuturi. Circulatia sangelui se face in doua sisteme: circulatia mare si circulatia mica.

Circulatia mare porneste de la ventriculul stang al inimii, apoi prin artera principala - aorta - se ramifica arterial la toate organele si tesuturile. La tesuturi, prin capilare, sangele cedeaza oxigen si substante nutritive, se incarca cu bioxid de carbon si cu deseurile rezultate din metabolism, apoi, prin vene, se varsa in auriculul drept al inimiii, unde se termina circulatia mare si incepe circulatia mica...

Din auriculul drept, sangele trece in ventriculul drept din care porneste circulatia mica. Aceasta trece prin artera pulmonara, in plamani. In capilarele pulmonare, sangele cedeaza bioxidul de carbon adus, se incarca cu oxigen, pe care il transporta prin vene pana in auriculul stang, unde se termina mica circulatie.

Sistematizand numeroase afectiuni ale aparatului cardio-vascular, vom constata ca la baza sunt doar cateva grupe de boli, care pot evolua in cele mai diferite feluri, asociindu-se sau nu intre ele: defecte innascute, reumatismul cardio-articular, endocarditele maligne, miocarditele, bolile pericardului, hipertensiunea arteriala, hipotensiunea arteriala, ateroscleroza coronariana, insuficienta cardiaca cronica, aritmiile, cordul pulmonar cronic, bolile arterelor periferice, bolile venelor, nevroza cardiaca.

In lupta de prevenire a numeroaselor boli cardio-vasculare cu evolutie cronica, se disting 3 obiective principale:

- Primul: de a feri pe individ sa faca o boala care la randul ei sa dea nastere unei boli de inima, cu alte cuvinte de a-l feri sa devina un cardiac potential;
- Al doilea: de a pazi pe cardiacul potential sa devina actual;
- Al treilea: de a mentine pe cardiacul actual, cat mai mult cu putiinta, in stadiul de compensare.

Eficacitatea profilaxiei bolilor cardiovasculare depinde in primul rand de precocitatea descoperirii lor. Daca s-a scapat perioada utila de tratament si bolnavul a devenit cardiac actual, el trebuie sa se trateze atent si periodic. In acest fel se poate prelungi cat mai mult stadiul de compensare a inimii, permitandu-i-se bolnavului un mod de viata apropiat de cel al omului sanatos.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament stimulativ general pentru APARATUL CARDIO-VASCULAR. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Omega 3 Natural Fish Oil (0-1-1 in timpul mesei, fluidizeaza circulatia sanguina si previne depunerile de colesterol in vase).

- Coenzyme Q10 (1-1-0 dupa masa, oxigeneaza profund tesuturile si previne durerile sau palpitatiile precordiale).

- Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, prin continutul de ginkgo-biloba stimuleaza oxigenarea celulara si vasculara, avand si efect de tonifiere a vasului de sange).

- Resveratrol (1-1-0, dupa masa, previne infarctul, arterioscleroza, fibrozele cardiace).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul corespuzator de reglare energetica: CIRCULATIE, POST TRATAMENT, MERIDIAN.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor si refacerea prin dezacidificare a organelor.

Observatie: Se face 1 cura anual, cu pauze intre ele.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!