Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Scleroza (laterala amiotrofica, respectiv multipla in placi)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru ameliorarea si tratamentul sclerozei

Scleroza, din punct de vedere al mecanismelor neuronale pe care le presupune - este de mai multe tipuri. Vom discuta in cele ce urmeaza despre cele mai frecvente tipuri de sclerpoza, anume: scleroza laterala amiotrofica, respectiv scleroza multipla in placi.

Scleroza laterala amiotrofica are ca substarat degenerarea celulelor motorii din coarnele anterioare ale maduvei spinarii si a fasciculului piramidal, datorita acestui proces aparand progresiv paralizii globale ale membrelor sau ale organelor tributare nervilor cranieni. Boala se caracterizeaza printr-o pierdere (reducere) progresiva a acestor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii (denumite in termeni stiintifici neuroni motorii).

Neuronii motorii comanda muschii voluntari, muschi care fac posibila miscarea. Scleroza laterala amiotrofica este o boala progresiva, invalidanta. Mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devin mai dificile cu timpul. Aceste afectiuni pot cauza diferite leziuni interne, afectiuni secundare si complicatii. 1 pana la 2 oameni din 100000, dezvolta in Romania acest tip de scleroza in fiecare an. Barbatii sunt afectati putin mai des decat femeile. Cu toate ca poate debuta la orice varsta, boala este mai frecventa la varsta mijlocie si la varstnici.

Scleroza multipla in placi este o afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos – mielina. Mielina este un invelis gras care izoleaza nervii, avand un rol similar cu izolatia unui fir electric, permitand nervilor sa transmita impulsuri foarte rapid. Viteza si eficienta transmiterii acestor impulsuri nervoase stau la baza miscarilor line, rapide si coordonate ale corpului fara un efort constient. In scleroza multipla pierderea mielinei (demielinizarea) este insotita de o incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, acest fapt producand diversele simptome specifice.

Locurile in care mielina a disparut se prezinta sub forma unor leziuni sau placi, localizate in zone diferite ale creierului si ale sirei spinarii. De altfel, termenul de termenul de "scleroza multipla" inseamna literal “multe cicatrici”. Scleroza multipla este o boala a creierului si a maduvei spinarii, care survine de obicei la adolescenti si adulti tineri. In Romania, frecventa este de aproximativ 40 de bolnavi la suta de mii de locuitori.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCLEROZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Scleroza este o afectiune ce consta in distrugerea tecii de mielina a sistemului nervos. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni (1-0-2 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului, prevenind evolutia nefavorabila a sclerozei si recidivele bolii; actioneaza direct pe scoarta cerebrala).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie, sustinand astfel recuperarea organismului in cadrul acestei afectiuni).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un bun protector in preventia degradarii neuromusculare in cadrul acestei boli).

- Xantho Plus (1-2-0 dupa masa, 2 luni continuu, creste tonusul fizic si psihic, imbunatatind mobilitatea intregului corp si functiile creierului impreuna cu centrii nervosi ce deservesc musculatura in intregime).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza oxigenarea cerebrala prin imbunatatirea circulatiei creierului; combate starile de ameteala).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Sistem circulator, Sistem nervos, Relaxare, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!