Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Polineuropatii - afectarea sistemului nervos periferic

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul polineuropatiilor

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru POLINEUROPATII. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Polineuropatiile reprezinta afectarea sistemului nervos periferic in cadrul mai multor boli. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, echilibreaza balanta vitaminelor si mineralelor din organismul varstnicilor ce sufera de polineuropatii).

- Mega B Complex (0-1-0 dupa masa, 3 luni continu, asigura troficitatea filetelor nervoase prin continutul de vitamine din complexul B).

- Nopalin (1-2-1 inainte de masa, 3 luni continuu, echilibreaza nivelul glicemiei la pacientii cu diabet ce au ca si complicatie polineuropatia).

- Super Soya Lecithin (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, asigura imbunatatirea memoriei si oxigenarii cerebrale la varstnici si are efect protector pentru antioxidantii din Senior Formula).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Meridian, Relaxare, Nervi, Circulatie.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in sprijinirea unei nutritii optime a celulelor avand ca efect impiedicarea aparitiei proceselor degenerative la nivel celular; in plus asigura oxigenarea intensa a diferitelor organe, in special a creierului.


Observatie: Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!