Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Nevralgii - combatere

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea nevralgiilor

Nevralgia este o durere care iradiaza de-a lungul traseului unui nerv (gr. neuron = nerv, algos = durere). Ea poarta numele nervului respectiv: nevralgie sciatica, crurala, intercostala, de trigemen etc. Nevralgiile sunt asadar dureri care apar in portiunile de inervare a anumitor zone ale organismului, cele mai des intalnite fiind cele ale fetei, intercostale sau sciatice. Dintre cauze putem mentiona: inflamatiile nervilor, tumorile care determina o compresiune pe nervi, intoxicatiile cu alcool si metale.

Nevralgiile se manifesta prin dureri violente si pulsatorii.

Sunt unele persoane cu nevralgie esentiala de nerv trigemen, carora le paralizeaza fata de durere cind "stau in curent". Exista virusi, printre care si cei ai gripei sau herpesul rabic de exemplu, care disemineaza pe cale nervoasa. Daca organismul nu ii poate controla, deci daca raspunsul imun este slab, exista riscul ca virusul sa ramina cantonat pe un traseu nervos si sa se inmulteasca de fiecare data cind conditiile o permit. In acest context curentul este mai degraba un factor adjuvant, eventual picatura care umple paharul, si nu neaparat o cauza propriu-zisa. Curentul raceste selectiv parti ale corpului, si organismul, desi are un control global al temperaturii foarte eficient, nu se descurca prea bine cand doar o portiune mica e afectata. In concluzie se pot inmulti crizele, durerile si durata lor.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru NEVRALGIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Nevralgiile sunt definite ca dureri caracteristice unui traiect nervos (apar cauzate de inflamatia nervului sau compresia lui), de exemplu: nevralgia de trigemen, nevralgia intercostala. Pentru tratarea nevralgiei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- White Willow (2-2-2 dupa masa; prin continutul de aspirina naturala extrasa din scoarta de salcie alba, are efect antiinflamator si antialgic, ameliorand durerile destul de greu suportabile din aceasta afectiune).

- Triple Potency Lecithin (1-0-1 in timpul mesei; unul din rolurile importante ale acizilor grasi nesaturati din soia este acela de a reduce inflamatia si implicit durerea pe traiectul nervos afectat).

- Mega B Complex (0-1-1, dupa masa; datorita prezentei in compozitie a vitaminelor din grupul B, indeplineste functie trofica asupra nervilor centrali si periferici, prevenind astfel distructile invelisurilor nervoase).

- Rhodiolin (1-1-1, dupa masa, relaxeaza sistemul nervos central si periferic, inlaturand astfel durerile exacerbate de stress, starile intens emotionale sau suprasolicitante).
- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, calmeaza durerile nevralgice de trigemen si intercostale si previne recurentele).

Observatie: Se efectueaza o cura de 15 zile si se reia in caz de reaparitie a nevralgiei.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!