Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Alzheimer

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in ameliorarea si tratamentul bolii Alzheimer

Boala generic denumita Alzheimer este carcterizata morfopatologic printr-o atrofie morfo-cerebrala moderata dar difuza, cu debut obisnuit si predominant in regiunea parietalo-occipitala si respectarea constanta a circumvolutiunilor centrale ale creierului. In aceasta boala leziunile nu se limiteaza strict la nivelul cortexului, observandu-se frecvent, dar mai discret, prezenta lor si la nivelul altor formatiuni nervoase (talamus, corpii mamilari, cerebel, etc.).

Boala poate atinge un nivel maxim la varsta de 50 - 60 de ani si o medie la 53 de ani (cunoscandu-se insa si forme precoce inainte de 40 de ani, sau, exceptional de rar, forme juvenile). Nu s-a putut incrimina un determinsim genetic, dar nu poate fi exclusa o oarecare predispozitie familiala, pe fondul careia pot actiona multipli factori favorizanti (traumatisme cranio-cerebrale, hipoxie-anoxie cerebrala, intoxicatii, tulburari metabolice generale cu rasunet cerebral).

Tabloul clinic al bolii Alzheimer este dominat in faza de debut (esalonata de-a lungul a 2-4 ani) de tulburari de memorie (deficit mnezic global si progresiv), tulburari de orientare spatiala intense si precoce, carora li se adauga unele tulburari de apatie. Urmatoarea faza - denumita "de stare" - este dominata de stari dementiale masive, care se intersecteaza cu toate functiile intelectuale, printre care atentia (lipsa de concentrare), memoria (atat cea de inregistrare recenta cat si cea evocatoare), orientare (dezorientare spatialo-temporala), judecata, inteligenta, etc. Se mai asociaza tulburari psihice (idei delirante, de persecutie, deliruri onirice, de gelozie) si tulburari de comportament (incetineala si apatie, unoeri intrerupte de accese de agitatie incoerenta, un umor cu nuante depresive, etc).

In cazul in care nu este ameliorata/tratata, boala evolueaza lent (5-8 ani), progresiv, in final instalandu-se dementa profunda.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Alzheimer. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Alzheimer este o afectiune de natura psihiatrica ce evolueaza catre dementa ireversibila, ramolisment cerebral si degradarea personalitatii si a organismului. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti cu actiune directa pe scoarta cerebrala,sprijinind totodata o buna functionare a sistemului imunitar si nervos).

- Zen Thonic (2-1-0 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, xantonele din compozitie actioneaza ca anti-degenerativ in bolile neuropsihice, iar continutul de resveratrol din strugurii rosii reduce daunele la nivelul creierului in maladia Alzheimer).

- Super Soya Lecithin (1-1-0 in timpul mesei, imbunatateste memoria, sustine sanatea celulei nervoase la nivelul creierului si previne degradarea functiilor cerebrale) alternand la cate 1 flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, stimuleaza procesul de recuperare in Alzheimer). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Lecitina > Omega 3 > Lecitina > Omega 3).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea sintezei de serotonina supranumita hormonul bunei dispozitii sau al fericirii).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, asigura oxigenarea in profunzime a creierului, stopeaza degradarea cerebrala, stimuleaza memoria, imbunatateste toate procesele fiziologice si metabolice).

Observatie: Se poate lua in paralel cu medicina clasica.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!