Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Nicturie copii (pe fond de spina bifida)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea nicturiei la copii (provenind din spina bifida)


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Nicturie pe fond de Spina Bifida la COPII. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Nicturia desemneaza fenomenul eliminarii crescute de urina pe timpul noptii; in mod normal cantitatea de urina eliberata ziua este mai mare decat cea din timpul noptii, insa inversarea acestui raport trezeste persoana in timpul noptii din cauza necesitatii de a urina. Spina bifida pe de alta parte, este un defect congenital care implica dezvoltarea incompleta a tubului neural (canalul central al coloanei vertebrale) sau a oaselor care il acopera. Copiii care au spina bifida au adesea probleme cu controlarea sfincterelor, de aceea exista o predispozitie catre nicturie pe fond de spina bifida. Pentru ameliorarea simptomatologiei aferente acestui tandem, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni (1-1-1 lingurite inainte de masa; 3 luni continuu; sustine sistemul imunitar si nervos, ridica tonusul fizic si psihic al copilului, combate degenerarile si mutatiile la nivel de organe si sisteme).

- AC-Zymes (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu; flora intestinala necesara pentru reglarea proceselor de absorbtie a nutrientilor in organism la nivelul tubului digestiv).

- Garlic Caps (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; antibiotic si antiinflamator natural, menit sa sterilizeze caile reno-urinare de orice potentiale infectii si suprapuneri bacteriene).

- Stress Management B-Complex (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; vitaminele din grupul B pe care le cotine actioneaza ca trofic de filete nervoase, fiind necesare in cazul copiilor cu spina bifida).

Observatie: Se pot efectua 2-3 cure anual in sezonul de toamna-iarna si primavara.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!