Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Infectii urinare

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea infectiilor urinare (vezica, renal, prostata)

Cadrul larg al infectiilor urinare cuprinde atat infectiile segmentelor superioare (nefronii, bazinetul, urterele) cat si segmentele inferioare ale tractului urinar (vezica, uretra si anexele). In numeroase cazuri aceste segmente sunt solidar afectate, dupa localizari infectiile putand fi: nefrite, pielo-nefrite, cistite, uretrite.

Infectiile urinare ajung in organism fie pe cale hematogena (agentul infectios este adus prin sange si se localizeaza si dezvolta la nivel reno-urinar), fie pe cale ascendenta din caile urinare inferioare (din mediul exterior agentii infectiosi ajung in organism prin aparatul reno-urinar stabilindu-se in final intr-o zona a acestuia).

In producerea si persistenta infectiilor reno-urinare intervin o serie de factori predispozanti sau favorizanti care tin de organism si care trebuie investigati si descoperiti pe cat posibil, deoarece, fara rezolvarea lor, tratamentul strict antimicrobian are numai un efect tranzitoriu.

O importanta majora o reprezinta factorii care impiedica fluxul fiziologic al urinii si produc o staza retrograda a acesteia: litiaza renala, hidronefroza, tumorile aparatului urinar, traumatismele renale cu cheaguri sanguine, stenozele uretrale (ocluziile de uretra), procesele tumorale sau inflamatoare din bazin (genitale sau rectale) care comprima caile urinare, adenomul de prostata, prostatita. Toti acesti factori conduc la realizarea unei pielonefrite secundare, obstructive.

Gravidele cu bacteriurie (care prezinta bacterii in tractul urinar), fac in proportie de 40% o pielonefrita deseori asimptomatica. Infectia este favorizata de modificarile anatomice importante din bazin.

Starile generale grave, cu retentii urinare, paraplegii, paralizii vezicale din cauze variate constituie alte conditii favorizante. La diabetici, infectiile urinare survin cu o frecventa de 10-20%.

Ca varsta si sex, la femei incidenta infectiilor urinare este cam de 4 ori mai mare decat la barbati, scurtimea uretrei constituind de regula un factor favorizant, mai ales in lipsa unei igiene corespunzatoare dupa raporturi sexuale. In ceea ce priveste barbatii, infectiile urinare devin mai frecvente dupa 50 de ani. La copil, infectiile urinare sunt favorizate de defectele anatomice ale aparatlui excretor si de alte cauze care produc reflux vezico-uretral. 1-2% din copii prezinta astfel de probleme.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru combaterea INFECTIILOR URINARE (barbati + femei). Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Para Protex (1-1-1, dupa masa) SAU URX (1-1-1, dupa masa), prin continutul lor bogat in substante active anti-infectioase elimina microorganisemele de la nivelul tractului urinar SAU Garlic Caps (1-1-1, dupa masa), acelasi efect cu Para Protex, fiind si un bun diuretic si un stimulator de imunitate locala.

- White Willow (1-1-1 dupa masa, se recomanda atunci cand infectia este insotita de inflamatii ale tractului reno-urinar, un semn al acestora fiind urinarea deasa sau usturatoare; manifesta efect principal anti-inflamator)

- Liquid Clorophyll (1-0-1 lingurite ininte de masa, este un bun detoxifiant si depurativ general si in special cu prevalenta la nivel hepatic si renal, prevenind astfel inflamatiile locale, depunerile metabolice acide si supra adaugrea in aceste organe a diverselor specii de microbi generatori de infectii)

- SambuRex (1-1-0 lingurite dupa masa; socul negru din compozitie contribuie la vindecarea unor afectiuni renale, vezicale si genitale, actionand asupra epiteliului renal, cu stimularea activitatii rinichilor si eliminarea toxinelor si microbilor din organism prin urina; extractul de echinaceea ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar inferior iar vitamina C continuta este antiinfectioasa si antitoxica) SAU Vital Man (pentru barbati) / Vital Woman (pentru femei) - amelioreaza simptomele urologice si infectiile urinare, ridica nivelul energetic si de vitalitate specific organismului masculin / feminin.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele: URINARY (Sistem urinar), LIVER / PANCREAS (Ficat / Pancreas), IMMUNE (Sistem imunitar), DETOX (Detoxifiere), PROSTATE (Prostata), MERIDIAN (Meridiane energetice).


Observatie: Se va efectua o cura completa a cate un flacon din fiecare produs care se poate repeta de 2-3 ori pe an la cei care au tendinta de a dezvolta infectii recurente.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!