Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Insuficienta renala

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul pentru insuficienta renala

Insuficienta renala este una dintre bolile frecvente ale rinichilor. Din aceeasi categorie mai fac parte hidronefroza (distensiune mare a bazinetului - se face operatie), litiaza, colici renale, nefrite, pielonefrite, ptoza renala (dupa efort), nefroza lipodica, uremie.

Insuficienta renala acuta se dezvolta in interval de cateva ore pana la cateva zile cand rinichii isi pierd abilitatea de a elimina produsii de metabolism si excesul de lichide din organism. Cauza cea mai frecventa este reducerea fluxului sanguin spre rinichi, sau deshidratarea, infectii severe sau raniri. Cand scade fluxul sanguin spre rinichi, produsii de metabolism nu mai sunt eliminati in mod adecvat din organism. Dar la unele persoane se produc alterari permanente a structurii rinichilor care conduc la insuficienta renala cronica.

Cauzele imbolnavirilor sunt:

1. Infectiile produse de unele boli, precum: amigdalite, faringite, sinuzite, otite, infectii dentare, cutanate, scarlatina. Acestea determina inflamarea glomerulilor, numite glomerulonefrite. Septicemiile, infectiile digestive, furunculoza, supuratiile pulmonare, sinuzale sau infectiile genitale produc pielonefrite. Daca infectiile sunt numai urinare, avem: pielite (infectii de bazinet), uretrite (infectii ureterale), cistite (infectii vezicale), uretrite (infectii uretrale). Si tuberculoza poate fi o cauza de boala.

2. Substantele toxice pot produce lent sau acut o intoxicatie a rinichilor. Daca se opreste brusc functia renala avem insuficienta renala acuta. Acestea sunt date de metalele grele (aur, mercur, bismut) aflate in unele medicamente sau antiseptice. Sulfamidele, unele antibiotice, reumazolul pot da insuficienta renala acuta. Cu actiune toxica lenta este fenacetina prezenta in multe antinevralgice (luate cate 6-10/zi).

3. Blocarea cailor urinare de un obstacol din afara. Obstacol este piatra la rinichi (datorita concentrarii urinei din lipsa consumului de lichide) sau tumoarea. Tulburarile de alte aparate si sisteme ale organismului se rasfrang si asupra rinichilor.

PH-ul urinar arata daca urina este acida sau alcalina (masuratoarea se poate face cu o hartie de turnesol). Sub pH-ul 7, urina este acida (hartia este rosie), iar peste 7 este alcalina (hartia se albastreste). In mod normal urina este acida, cu pH intre 5,5 si 6,5. Urina care permanent este prea acida sau prea alcalina predispune la formarea de calculi urinari (de tip uric, fosfat sau carbonat), functie si de alimentatie (carne sau vegetale, bicarbonat, ape minerale).

Insuficienta renala se manifesta prin: oboseala, somnolenta, dureri de cap, ameteli, gust neplacut, greata, varsaturi, diaree, eruptii, sughit. La examen de laborator apare ureea si acid uric crescut, alterarea continutului de saruri si scaderea densitatii urinei.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural adjuvant in INSUFICIENTA RENALA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Insuficienta renala se caracterizeaza prin faptul ca rinichii nu-si mai indeplinesc functia care este aceea de a filtra produsii de metabolism (deseurile) si de a mentine nivelul normal de apa, sare si minerale (electroliti) din sange. Cand rinichii nu mai functioneaza, produsii de metabolism se acumuleaza in corp, ceea ce poate pune viata in pericol. Recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (0-1-1 dupa masa, functie principala: antibacterian, antifungic si antiparazitar, combatand atat infectiile generale din organism cat si pe cele asociate caior urinare).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, stimuleaza depurarea renala si sanguina, combatand concomitent anemia din insuficienta renala; are efect antiinflamator, este un bun antispetic si actioneaza ca un excelent detoxifiant renal).

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, completeaza printr-un un aport optim vitaminele si mineralele care se pierd masiv din organism pe insuficienta renala).

- Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, stimuleaza circulatia sanguina la nivel renal - sanatatea sistemului vascular local, fluiditatea sanguina si oxigenarea).

- Garlic Caps (1-1-0 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, realizeaza drenaj renal, este antiinfectios si totodata antibiotic natural, stimuleaza diureza, previne si combate inflamatiile si infectiile de la nivelul epiteliului renal).

Observatie: Schema de tratament de mai sus se va lua continuu cel putin 2 flacoane din fiecare produs.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!