Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Chisturi renale

Tratament cu produse naturiste CaliVita pentru combaterea chisturilor renale / rinichi polichistic

Chisturile renale sunt niste cavitati – pungi pline cu lichid sau material semisolid dezvoltate in plin parenchim renal fara a comunica cu bazinetul. Au peretii captusiti de un epiteliu. Aceste chisturi pot afecta atat corticala cat si medulara renala. Chisturile renale pot fi congenitale sau dobandite.

Chisturile congenitale sunt boli determinate de anomalii de dezvoltare renala:

1. Boala polichistica autozomal dominanta: sunt afectati rinichii dar si alte organe;

2. Boala polichistica autozomal recesiva sunt afectati de chisturi doar rinichii;

3. Boala chistica medulara descrie imagini chistice doar la nivelul medularei renale, fara a gasi chisturi in corticala renala.

Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural impotriva chisturilor renale. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Rinichiul (poli)chistic este o boala caracterizata prin aparitia unuia sau mai multor chisturi la nivelul rinichilor. Chisturile sunt tumori benigne (necanceroase) de forma unor pungi cu continut lichid. Aparitia chisturilor nu se limiteaza doar la rinichi, dar acestia sunt in general organele cele mai afectate. Cel mai mare risc la care se expun pacientii cu rinichi polichistic este instalarea hipertensiunii arteriale si a insuficientei renale. Pentru tratarea chisturilor renale recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, realizeaza drenaj renal, este antiinfectios si totodata antibiotic natural, stimuleaza diureza, marunteste calculii renali si ajuta la eliminarea lor eficienta, prevenind orice inflamtii si infectii suprapuse; sustine in mod direct sanatatea si buna functionare a aparatului reno-urinar).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, este un excelent depurativ si detoxifiant al organelor direct implicate in curatarea organismului si eliminarea deseurilor metabolice din corp: rinichiul, ficatul, pancreasul, sistemul limfatic si pielea. Alcalinizeaza corpul si este un bun anticancerigen si antimutagenic; combate anemia).

- Super Soya Lecithin (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza functia glomerulara a rinichiului, contribuie la maruntirea si eliminarea calculilor si depunerilor metabolice locale, eficientizeaza tranzitul intestinal si metabolismul, stimuleaza sanatatea mebranelor si testurilor conjunctive - materia principala de formare a chisturilor).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, realizeaza o ridicare locala si generala a imunitatii, contribuie la eliminarea excesului de apa si depuneri metabolice din tesuturi, impiedica fixarea toxinelor in rinchi si combate eventuala dezvoltarea de aberatii celulare si tisluare la acest nivel.).

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!