Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Nevroza

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratarea nevrozelor

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Nevroza. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Nevroza se traduce in mod obisnuit printr-un sentiment de teama, prin constanta judecatii, prin pasional si imaginar, prin perturbatii ale vietii sexuale si sociale. Totusi, spre deosebire de psihotic, nevrozatul nu pierde contactul cu realul si ramine relativ adaptat la mediul sau si la viata sociala. Boala este declansata si / sau intretinuta de factori din mediul de viata, suprasolicitanti (efort intelectual, traume psihice). Nevroza se preteaza bine la fitoterapie. In afara de beneficiul terapeutic real pe care-l aduc plantele in aceasta afectiune, ele il scutesc pe bolnav de a folosi abuziv medicatia alopata.. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, actiune relaxanta asupra sistemului nervos central si neurovegetativ).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu, echilibreaza carentele de vitamine si minerale din organism, imbunatatind activitatea sistemului nervos).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, ajuta femeile cu probleme hormonale si afectarea sistemului nervos).

- Melatonina (0-0-1 sau 0-0-2, dupa masa, inainte de culcare, 2 luni continuu, contine melatonina pentru reglarea ritmului somn-veghe si a tulburarilor nevrotice si psihotice)

- Xantho Plus (1-1-0, dupa masa, 2 luni continuu, trateaza dizabilitatile comportamentale si este un bun trofic nervos)

Observatie: Tratamentul naturist se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!