Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Scrasnit din dinti - bruxism

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca remediu pentru scrasnitul din dinti

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SCRASNIT DIN DINTI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Scrasnitul din dinti reprezinta un act reflex involuntar de tipul tic psiho-emotional subtil peristent, eventual dezvoltat pe fond de probleme maxilo-faciale. Pentru tratarea acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, prin aducerea starii de bine in minte si corp, atat fizica cat si pihica, relaxeaza sistemul nervos central si stopeaza asa zisele manifestari ticoide chiar si din timpul noptii, in cazul de fatza scransnitul din dinti).

- Power Mins (1-0-1 inainte de masa, asigura necesarul optim de minerale utile sistemului osos si dentar care sa previna aparitia focarelor de demineralizare dentara sau a altor probleme de natura stomatologica).

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, faciliteaza o buna oxigenare a creierului care sa asigure un somn linistit fara alte suferinte si ticuri suprapuse).

Observatie: Se va efectua un tratament de 3 luni continuu.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!