Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Alcoolism

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul alcoolismului

Abuzul permanent de bauturi alcoolice, cunoscut si sub numele de alcoolism, este o suferinta destul de anevoios de tratat, chiar de catre specialisti.

Intoxicatia cu alcool poate fi acuta sau cronica.

In intoxicatia acuta, datorita consumului recent de alcool in cantitate mare, apar tulburari ca: veselie exagerata, apoi tristete si somn agitat. La trezire, alcoolicul nu se simte bine, având cefalee, greturi, etc. In timpul crizei se pot produce tulburari de constiinta si de memorie, uneori insotite de acte anormale de care alcoolicii nu-si mai aduc aminte la trezire.

Intoxicatia cronica poate fi urmata de tulburari somatice, neurologice si psihice, precum: ciroza, gastrita, polinevrita, boli de rinichi.

Anumite remedii naturale pot fii uneori de un real folos pentru atenuarea manifestarilor acute (betia) sau cronice ale alcoolicului, dar si pentru dezintoxicarea si refacerea organismului.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ALCOOLISM. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Alcoolismul reprezinta manifestarea constienta sau nu, prin care individul cauta satisfacerea nevoii de a consuma alcool indiferent de mijloace sau consecinte, pentru evitarea sevrajului sau a starilor psihice neplacute. Consumul este determinat de dependenta fizica si dependenta psihica. Pentru aceasta boala spirituala, emotionala si fizica recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; are dubla actiune: atat in protejarea organelor princeps - ficatul si rinichiul - de efectele toxice ale alcoolului asupra lor, cat si prin scaderea apetitului pt. alcool, reducand in acest fel dependenta de viciu).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; combate depresia la alcoolici prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul bunei dispozitii", producand astfel o buna relaxare a sistemului nervos central si periferic).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza carentele de vitamine si minerale ce apar in mod inevitabil la persoanele consumatoare de alcool, crescand astfel imunitatea si rezistenta organismului la boli).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 3 luni continuu; produce o detoxifiere a intregului organism si in mod special a ficatului - organul cel mai expus afectarii de catre alcool).

- Resveratrol (1-1-1, regleaza metabolismul alcoolului fiind foarte recomandat in intoxicatiile alcoolice).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: DETOXIFIERE, DIGESTIE, FICAT/ PANCREAS, BIORITM.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor toxice si cancerigene, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!