Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Atacuri de panica

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in prevenirea atacurilor de panica

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Atacurile De Panica. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Atacul de panica reprezinta un cumul de stari tensionale declansate de diversi factori stresori, manifestate prin semne si simptome cum ar fi: neliniste si agitatie in corp, tensiune intracraniana sub forma unor dureri acute, palpitatii, spasme musculare si incordare, caldura generala sau frisoane, inclestarea maxilarelor insotita de articulare dificila a cuvintelor, etc. Pentru prevenirea recurentelor recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Rhodiolin (1-1-2 dupa masa; 3 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea sintezei de serotonina si alte endorfine - hormoni care genereaza starea de buna dispozitie generala).

- Noni - sirop (1-1-1 linguri inainte de masa; 2 luni continuu; echilibreaza cele 3 sisteme vitale: imunitar, nervos si hormonal, asigurand o homeostazie optima capabila sa previna si combata multiplele disfunctii ce pot produce stari de panica, anxietate, depresie).

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; creste troficitatea sistemului nervos prin continutul de vitamine B continute in compozitie si prin acest mecanism estompeaza semnele, simptomele si manifestarile de agitatie si neliniste generala, tremorul corpului, spasmele musculare, incordarea, etc.) sau MagneZi B6 (0-1-1, 2 luni continuu, Magneziul si vitamina B6 din compozitie stimuleaza functionarea normala a sistemului nervos central) sau Menopausal Formula (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, se administreaza atunci cand atacurile de panica sunt pe fond de menopauza cu afectare psihologica la femeile aflate in aceasta perioada a vietii).

Observatie: Se pot efectua 3 cure anual, cu pauze intre ele.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!