Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

ADHD

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratarea deficitului de atentie ADHD

Bola supranumita ADHD este o afectiune mental-emotional debutand cu precadere in perioada copilariei, fiind caracterizata cel mai adesea prin tendinta psihica a persoanei de "a fi peste tot si nicaieri".

ADHD are 3 simptome majore, pe baza carora poate fi usor recunoscuta:

1. Neatentia - este cel mai comun simptom.

2. Incapacitatea de concentrare, de ordonare a activitatilor precum si probleme majore de memorie se adauga in timp primului simptom. Astfel, sarcinile si indatoririle profesionale sunt indeplinite cu deosebita greutate.

3. Impulsivitatea - adultii suferind de ADHD nu sunt capabili sa mentina aceeasi slujba pentru mult timp, au tendinta de a cheltui banii fara masura si nu se pot dedica unor relatii socio-afective de lunga durata.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ADHD. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

ADHD este o tulburare comportamentala manifestata prin imposibilitatea copiilor de a se concentra asupra unei indeletniciri anume. Debuteaza in copilarie si, daca nu este descoperita si tratata corespunzator, se poate extinde in timp, afectand si viata adulta. In lipsa unui tratament corespunzator poate avea consecinte nefavorabile asupra activitatilor scolare, casnice, profesionale sau relatiilor interumane. Pentru tratarea sa pe cale naturala recomand urmatoarea schema dedicata pe baza de produse CaliVita:

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; relaxeaza celula neuronala si sistemul nervos neuro-vegetativ; combate agitatia sistemului nervos).

- Noni - sirop (1-1-1 linguri inainte de masa; 2-2 luni continuu; echilibreaza cele 3 sisteme vitale: imunitar, nervos si hormonal, creste vitalitatea cerebrala si combate disfunctionalitatile care pot produce nervozitate, panica, anxietate, dezordine mentala).

- Bee Power (1-1-0 dupa masa) este un bun trofic neuronal.

- Super Soya Lecithin (1-1-0 in timpul mesei) - stimuleaza atentia, concentrarea, memoria.

- Protect 4 Life sau Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa) - stimuleaza circulatia cerebrala si este un bun vasodilatator la nivel de artere, vene si capilare, permitand astfel sangelui cu nutrienti sa ajunga mai bine la organele care au nevoie de el.

Observatie: Se pot efectua 3 cure anual, cu pauze intre ele.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!