Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Depresie - combaterea depresiilor

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea depresiilor

Stresul poate cauza probleme de ordin psihic deosebit de grave. Cea mai frecventa afectiune provocata de diferite forme de stres este depresia, care in forme agravante poate duce chiar la sinucidere. Depresia se caracterizeaza prin pierderea intereselor si a bucuriilor si o reducere a energiei vitale ducand la o fatigabilitate crescanda si la o activitate cotidiana scazuta precum si la o motivatie de angrenare in viata de zi cu zi mult diminuata. Peste 10% din persoanele care merg la consult in asistenta medicala primara, prezinta simptome ale depresiei.

Un studiu al "Ligii Romane pentru Sanatate Mintala" releva ca peste 30% dintre romani sufera de afectiuni psihice, iar 60% sufera de tulburari afective. In fiecare companie romaneasca, 40% din lucratori prezinta un nivel de stres crescut, iar peste 10% din ei sufera deja de o tulburare depresiva, sustine doctorul Dan Ghenea, specialist psihiatru, care a efectuat un studiu intr-o fabrica de la noi. Specialistii psihiatri spun ca depresia este cea mai des intilnita consecinta a stresului din viata de zi cu zi...

Simptome frecvente in depresie:

» tristete, tensiune anxioasa, neliniste interioara, impresia ca nu mai poti avea sentimente;
» gandire inceata si obositoare, gandire in cerc vicios, obsesii;
» inhibitie a vointei, incapacitatea de a lua o hotarare;
» postura garbovita, miscari lente, voce soptita si monotona;
» oboseala accentuata dupa un efort mic;
» reducerea capacitatii de concentrare si a atentiei;
» reducerea stimei si a increderii de sine;
» idei de vinovatie si lipsa de valoare;
» viziune trista si pesimista asupra viitorului;
» idei sau acte de auto-vatamare sau suicid;
» somn perturbat (mai frecvent insomnii);
» apetit diminuat.
» suferinta si agitatie psiho-motorie;
» consum excesiv de alcool;
» comportament histrionic;
» exacerbarea simptomelor fobice sau obsesionale preexistente;
» exacerbarea preocuparilor hipocondriace.

In urma persistentei starii de depresie pot aparea simptome somatice, care sunt diverse si nespecifice:

» insomnii;
» dureri articulare, musculare, abdominale;
» nevralgii (durere de-a lungul traiectului unui nerv), cefalee;
» scaderea poftei de mancare, scadere in greutate;
» piele uscata, palida, lipsita de elasticitate;
» tulburari cardiace: scaderea/cresterea frecventei cardiace, extrasistole, pseudo-dureri anginoase;
» tulburari respiratorii: scaderea frecventei respiratiei, respiratie superficiala;
» tulburari digestive: uscaciunea gurii, constrictie faringiana, senzatie de nod in gat, tensiune gastrica, constipatie, diaree;
» tulburari sexuale: frigiditate, impotenta, tulburari menstruale;
» tulburari renale: disurie (mictiune dificila, dureroasa), polakiurie (mictiuni frecvente si in cantitate mica), crampe, pseudocolici.

Sa presupunem ca aveti 200 de angajati. In oricare moment i-am testa, 10% din acestia ar indeplini criteriile pentru un episod depresiv usor, mediu sau sever. Altfel spus, in fiecare zi exista in compania dumneavoastra 20 de persoane depresive... Daca aceste persoane care sufera de depresie vin la serviciu, productivitatea lor este mai scazuta in medie cu 25%. Astfel, intr-un an, pierderea suferita de firma este de 1.250 de zile de lucru (6,25 zile de lucru pierdute de fiecare angajat intr-un an).

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DEPRESIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Depresia se constituie ca o afectiune caracterizata prin stare de tristete, de pierdere a apetitului de viata. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, creste nivelul de serotonina - substanta supranumita si "hormonul fericirii sau al bunei dispozitii").

- Zen Thonic (2-1-0 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, asigura un tonus ridicat imunitar si al sistemului nervos, combatand astfel starile de depresie si repercursiunile lor in corp, soldate cu alimentarea depresiei prin stare acuta de disconfort fizic).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste considerabil circulatia creierului combatand ametelile, starile de uitare si depresie neuronala).

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa, complexul de vitamine B are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic combatand agitatia si insomniile), alternand dupa cate 1 flacon consumat cu MagneZi B6 (1-1-1, dupa masa, magneziul din compozitie stimuleaza functionarea echilibrata a sistemului nervos, confera rezistenta psihica, inlatura angoasa si imbunatateste concentrarea). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 2 luni (1 flacon de Stress Management, urmat de 1 flacon de MagneZi B6).

- Oxy Crystal (7-70-7 picaturi in pahar cu apa plata, combate anxietatea si depresia, calmeaza si energizeaza, tonifica fizic si psihic, oxigeneaza cerebral).

Observatie: Se pot lua impreuna cu medicatia clasica recomandata de medicul specialist.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!