Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Nervozitate - tratament

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea starii de nervozitate

Nervozitatea este acea stare de enervare, angoasa, irascibilitate, iritabilitate, necaz, suparare, surescitabilitate, surescitare, anxietate, neliniste, hipersensibilitate. Cauzele trebuie cautate in stresul permanent, zgomot, epuizare, conflicte psiho-sociale. Bolnavul poate prezenta simptome precum diaree, hipertensiune, palpitatii si ameteli. In unele cazuri, starea de nervozitate este intalnita la pubertate si menopauza sau dupa consumul exagerat de cafea si alcool.

Nevroza se instaleaza lent, mai ales la persoanele supuse unor solicitari nervoase continue sau excesive.

Masuri igienice:

- programul de munca si odihna respectat cu strictete, cu petrecerea concediului intr-o statiune balneoclimaterica;
- evitarea stresurilor;
- plimbari zilnice in locuri nepoluate, mers pe jos sau cu bicicleta, exercitii fizice, sporturi adecvate varstei etc.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru NERVOZITATE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Nervozitatea reprezinta o stare de dezechilibru al sistemului nervos datorat suprasolicitarii, starilor conflictuale, stresurilor emotionale, fiind manifestata prin diverse simptome: neliniste, agitatie, tremor al extremitatilor, etc. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Rhodiolin (1-0-1 la copiii mai mari de 7 ani, 1-1-1 la adultii peste 18 ani, administrate dupa masa, 2 luni continuu; are efect antistres si de calmare a sistemului nervos central, datorita cresterii productiei de serotonina - supranumita "hormonul fericirii sau al starilor de buna dispozitie").

- Stress Management (1-0-1 la copii mai mari de 7 ani, administrat dupa masa, 2- 3 luni continuu; poseda rol relaxant, trofic al sistemului nervos periferic, impiedicand aparitia fenomenelor de agitatie, neliniste, tremor al extremitatilor, spasmelor musculare) sau Mega B Complex (0-1-0 la adulti, administrat dupa masa; in cura de 3 luni continuu; actiune similara cu a produsului cu Stess Management) sau MagneZi B6 (1-0-1, dupa masa, destreseaza sistemul nervos, inlatura angoasa si imbunatateste atentia) sau Menopausal Formula (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, se administreaza atunci cand nervozitatez se suprapune unei menopauze problematice, inclusiv cu afectare psihologica, la femeile aflate in aceasta perioada a vietii)..

- Noni (1-2-1 lingurite la copii, administrate inainte de masa; 2-3 luni continuu, respectiv 1-1-1 linguri la adulti, inainte de masa; 2 luni continuu; regleaza doua dintre sistemele vitale organismului: imunitar si nervos, crescand astfel in mod benefic tonusul fizic si psihic).

- Ginkgo XC (1-1-0, dupa masa, timp de 2 luni, faciliteaza circulatia cerebrala si creste oxigenarea creierului).

Observatie: Schema de tratament natural de mai sus se poate lua in paralel cu o eventuala medicatia clasica (nerecomandata totusi).

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!