Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Inteligenta - ridicarea coeficientului

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru ridicarea coeficientului de inteligenta

Inteligenta este o aptitudine mentala care implica, printre altele, capacitatea de a rationa, de a prevedea, de a rezolva probleme, de a gandi abstract, de a intelege idei complexe, de a invata repede si de a folosi experienta acumulata. Nu este doar o capacitate scolara, o facultate strict stiintifica sau un talent pentru teste. Ea reflecta o capacitate mai mare si mai profunda de a intelege mediul, de a "prinde din zbor", de a da un sens lucrurilor si de a imagina solutii practice.

Exista mijloace pentru a "etalona" inteligenta unui individ, dar acestea nu reflecta decat in parte capacitatile sale. Unul dintre cele mai populare mijloace il reprezinta evaluarea de tip IQ. Acesta este insa un indice foarte relativ de etalonare a inteligentei, controversat pe plan mondial si adesea pus in discutie de catre psihologi, deoarece cuantifica numai inteligenta cognitiva, tehnica. El ramane unul din "instrumentele necesare dar nu si suficiente" de investigare.

Dincolo insa de ce ni s-a predat la scoala, de diploma unei facultati, de know-how-ul tehnic al unor ani de experienta profesionala, se profileaza un alt factor de importanta majora pentru succesul in cariera si in viata: inteligenta emotionala. Inteligenta emotionala este capacitatea personala de identificare si gestionare eficienta a propriilor emotii in raport cu scopurile personale (cariera, familie, educatie, etc). Finalitatea ei consta in atingerea scopurilor noastre, cu un minim de conflicte inter si intra-personale.

Ne-am intrebat adeseori ce ii face pe unii oameni, avand o pregatire profesionala minimala, sa reuseasca in cariera. Ce ii face pe altii, cu un background tehnic ridicat, sa aiba esecuri si sa stagneze pe drumul catre o viata mai buna? Raspunsul la acest aparent paradox este modul in care fiecare dintre ei isi foloseste inteligenta emotionala (EQ).

Chiar daca o persoana are suficiente cunostinte si idei inteligente, daca nu isi cunoaste si nu reuseste sa-si gestioneze emotiile si sentimentele, poate intampina dificultati in incercarea de a-si construi relatiile cu ceilalti, impacarea cu sine sau o cariera profesionala de succes. Persoanele cu un inalt grad de autocunoastere isi dau seama cum sentimentele lor ii afecteaza, atat pe ei, cat si pe cei din jur.

In viata pot aparea situatii in care o crestere a performantelor intelectuale si emotionale ar fi de mare ajutor. Fumatul, alcoolul, noptile nedormite, alimentatia necorespunzatoare si viata dezordonata nu vor conduce la cresterea performantelor cerebrale. O conditie de baza este evitarea stres-ului, a oboselii, precum si impletirea armonioasa si echilibrata a activitatii intelectuale cu cea fizica pe fondul unei alimentatii echilibrate si bogate in elementele necesare bunei functionari a functiilor cerebrale.

Gandirea clara este asigurata de o oxigenare buna a creierului. Acest lucru este stimulat de vitamina E, de potasiu si de sulf. Vioiciunea psihica pe fondul eliminarii dezordinii mentale generate de stres, mentinerea creierului la paramentri de functionare inalti, precum si largirea orizontului cognitivo-emotional de perceptie, sint asigurate, in primul rand, de vitaminele complexului B (B1, B6, B12). Prin modul in care se recomanda, acestea ajuta la imbunatatirea intr-o mare masura a coeficientului de inteligenta (chiar si in cazul copiilor retardati mintal). Ele micsoreaza iritabilitatea si tensiunea nervoasa, maresc puterea de concentrare si mentin sanatatea sistemului nervos. Vitamina C contribuie la cresterea coeficientului de inteligenta favorizind producerea de neuro-transmitatori.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru RIDICAREA COEFICIENTULUI DE INTELIGENTA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Triple Potency Lecithin (1-0-0, in timpul mesei) sau Super Soya Lecithin (1-1-1 in timpul mesei) - stimuleaza oxigenarea celulei nervoase si totodata favorizeaza conexiunile sinaptice rapide.

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, inlatura strea de oboseala mentala printr-o irigare corecta a sistemului cerebro-vascular).

- Zen Thonic (1-2-1 inainte de masa, creste tonusul general si vitalitatea atat la nivel fizic-celular cat si psihic-nervos).

- Strong Bones (1-0-1 inainte de masa, este esential in functionarea normala a celulei nervoase deoarece Calciul ia parte la schimburile celulare active - neuronul consumand foarte mult Calciu intr-o functionare corespunzatoare conform solicitarilor).

Observatie: Se face o cura completa (cate un flacon din fiecare produs), de 2 ori pe an.

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!