Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Calmare dureri de cap - tip migrena

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea migrenei

Migrena reprezinta cea mai uzuala forma primara de durere de cap si se manifesta - deobicei in mod sever - intr-o jumatate a capului, in general fronto-orbitara, ca durere continua sau paroxistica, foarte adesea pulsatila si insotita de semne vizuale, digestive sau generale. De multe ori pacientul are in familie pe cineva suferind de migrena. Criza dureroasa poate persista de la cateva ore la cateva zile. Spre deosebire de cefalee, unde durerile cuprind tot capul, in migrena ele se manifesta numai la o jumatate de cap, fiind insotite de greturi, varsaturi, lacrimare, umflare a pleoapelor, etc...

Cauzele migrenei sunt numeroase: unele boli ale intestinelor sau veziculei biliare, artroza cervicala, tulburarile de vedere, sinuzita, oboseala, abuzul de alcool sau tutun, etc...

Alimente de evitat: vanat, cruditati, crustacee, bauturi alcoolice, condimente si alimente care provoaca reactii alergice, deoarece migrena poate fi de natura alergica.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru MIGRENE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Super Soya Lecithin (1-1-0 inainte de masa, prin aportul de acizi grasi nesaturati din soia intervine in drenajul bun biliar si dizolvarea calculilor de colesterol din bila, astfel incat sa poata stopa crizele biliare si migrenele secundare acestora).

- White Willow (0-1-1 dupa masa, intervine prin actiunea antiinflamatorie, astfel inlaturand durerile migrenoase).

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, faciliteaza optima oxigenare la nivel cerebral, in aceasta maniera prevenind recidiva migrenelor).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, este un bun relaxant al intregului organism si al creierului in acelasi timp, blocand actiunea stresului in declansarea crizelor migrenoase).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei, completeaza deficitul enzimatic prezent in afecctiunile biliare, favorizand astfel buna digestie si eliminarea riscului de migrene).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!