Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Silicoza

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul silicozei

Silicoza este o pneumo-conioza foarte grava, a carui cauza este inhalarea de pulberi cu bioxid de siliciu. Acestea sunt toxice, determinând scleroza plamanilor. Boala o fac cei care lucreaza in mediu cu praf (in special minerii). Scleroza pulmonara duce la insuficienta cardiaca.

Atentie la fumatori, deoarece plamanul devine foarte sensibil dupa eliminarea siliciului. De asemenea, praful de siliciu (la mineri) este favorizant pentru producerea tuberculozei plamanilor. Combinatia dintre silicoza si tuberculoza da silicotuberculoza - foarte rezistenta la tratament.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SILICOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Silicoza este o boala profesionala care se dezvolta prin depunerea de Siliciu in plamani. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Oxy Max (10-10-10 picaturi in pahar mare cu apa plata, dupa masa, aduce organismului un surplus de oxigenare pana la nivel celular).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, este deosebit de recomandat pentru impiedicarea dezvoltarii unui cancer bronho-pulmonar si reimprospatarea celulei pulmonare, facilitand totodata si detoxifierea pulmonara, fiind singurul produs natural care face drenaj sanguin si limfatic).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, ofera protectie pulmonara prin curatarea pe cat posibil a vaselor de sange).

- Smokerade (1-0-1 dupa masa, favorizeaza o sanatate optima a cailor respiratorii, in cazul de fata la nivel pulmonar, intretinand totodata o capacitate respiratorie buna).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa) previne cheagurile, tromboza, este un bun antibiotic natural, ajuta la fluidizarea sangelui.

Observatie: Tratamentul va fi urmat continuu timp de 3 luni.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!