Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Emfizem pulmonar

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul emfizemului pulmonar

Emfizemul pulmonar reprezinta marirea plamanului prin dilatarea alveolelor plamanilor datorita distrugerii unei parti din elementele elastice ale tesutului pulmonar + scleroza interstitiala + insuficienta partii drepte a inimii, in special datorita bronsitelor cronice.

Se datoreaza in majoritatea cazurilor, ca si astmul cardiac si bolile tiroidei, ficatului dereglat (presiunea ascendenta a ficatului ducand la marirea bronhiilor, a plamanilor si a inimii), dereglarii glandei tiroide si, nu in ultimul rand, silicozei (de la inhalarea pulberilor continand bioxid de siliciu). Emfizemul pulmonar se mai datoreaza si tusei convulsive. In vechime se intalnea des la suflatorii in sticla si la batranii cantareti.

Suprafata respiratorie a plamanilor se micsoreaza, scleroza interstitiala face ca o parte din alveole sa fie distruse impreuna cu capilarele acestei zone. In faza avansata de emfizem apare deci ischemia plamanilor.

Pe langa bronsita cronica, alte boli favorizeaza emfizemul: astmul bronsic prelungit, pneumoconiaze, supradestinderea mecanica la suflatorii de sticla, la muzicanti in cazul instrumentelor de suflat, scoaterea unei parti de plaman. Emfizemul apare mai ales la barbatii in varsta care prezinta dispnee, cianoza fetei.

Tratamentul consta in tonifierea inimii, calmarea tusei, imbunatatirea capacitatii respiratorii si a aportului de oxigen, existand in acest context si alternative naturale de tratare.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru EEMFIZEM PULMONAR. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Emfizemul pulmonar este o afectiune difuza la nivelul plamanilor caracterizata prin distensia (dilatarea) alveolelor insotita de distrugerea peretelui lor. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, diminueaza acumularile lichide din tesutul pleural si dilatarile alveolare, actioneaza favorabil in inflamatiile, edemele si degenerescentele cailor respiratorii).

- Oxy Max (10-10-10 picaturi intr-un pahar cu apa plata inainte de masa, 2-3 luni continuu, imbunatateste oxigenarea la nivel celular in tot corpul, facilitand astfel procesele respiratorii afectate in cadrul acestei boli).

- Smokerade (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, contribuie la buna desfasurare a functiilor respiratorie si circulatorie, iar datorita continutului in antioxidanti specifici are efect protector anticancerigen la fumatori).

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului - destul de slabit la bolnavii emfizematosi - prin aportul optim de vitamine si minerale).

- Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste circulatia sistemica si pulmonara, scade riscul si impactul imbolnavirilor pulmonare).

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!