Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Pleurezie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul Pleureziei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PLEUREZIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pleurezia este o afectiune ce presupune aparitia unei cantitati variabile de lichid in cavitatea pleurala (in interiorul plamanilor), datorata unei inflamatii, unui traumatism sau oricarei alte boli care altereaza permeabilitatea membranei plamanilor. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- White Willow (1-2-1 dupa masa, este un bun antiinflamator si antialgic, reducand pana la disparitie inflamatia si durerea pleurala determinata de diversi factori perturbatori externi).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa; are rolul de a drena si elimina lichidul din cavitatea pleurala, in acelasi timp exercitand si functia de antibiotic-antibacterian contra eventualelor suprapuneri microbiene ce pot aparea).

- Smokerade (1-1-1 dupa masa; contine antioxidanti specifici in stimularea imunitatii locale din arborele bronho-pulmonar, prevenind aparitia complicatiilor secundare ce altereaza functia respiratorie).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 2-3 luni continuu; anti-inflamator si dezinfectant, alcalinizant si stimulator al curatirii metabolice in tot corpul; purifica circulatia sanguina si dreneaza circulatia limfatica).

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, diminueaza acumularile lichide din tesutul pleural; actioneaza favorabil in inflamatiile, edemele si degenerescentele cailor respiratorii).

Important! In pleurezia ce apare ca si complicatie in cadrul PANCREATITEI sau CIROZEI HEPATICE, se trateaza in primul rand boala de baza declansatoare - vezi ciroza hepatica, respectiv pancreatita.

Observatie: Schema de tratament de mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!