Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Intoxicatie cu gaze toxice (noxe)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru refacerea organismului in urma intoxicarii cu gaze toxice (noxe)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru INTOXICATIE in urma inhalarii/ ingerarii de gaze toxice. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Oxy Max (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, inainte de masa - intervine in oxigenarea corecta neuronala, combatand efectele toxice si leziunile hipoxiei din timpul intoxicatiei).

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, previne alterarile si degenerarile celulare inclusiv la nivelul celulei neuronale; stimuleaza intregul sistem respirator si este un super aliment menit sa ajute corpul sa isi revina la un tonus normal fizic si cerebral; fiind sirop, se asimileaza foarte repede).

- Mega B Complex (0-1-1, dupa masa, este extrem de important in intoxicatii complexul de vitmine B, fiind un bun adjuvant in anumite leziuni nervoase ce se produc in intoxicatie si este totodata un bun trofic nervos).

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, stimuleaza fluxul sanguin cerebral, dilata vasele de sange, e un foarte bun antioxidant celular, protejeaza nervii, vasele sanguine si retina).

Observatie: Se va efectua o cura completa a cel putin cate un flacon din fiecare produs

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!