Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Scorbut

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul scorbutului

Scorbut - Boala datorata deficientei de vitamina C, care se manifesta prin sangerarea gingiilor, hemoragii articulare, anemie etc. La copii apar si tulburari de dezvoltare, pe langa hemoragiile in submucoase si, in tegument, gingivita etc.

Sursa cea mai bogata in vitamina C o constituie macesele, in special cele recoltate de la speciile din zonele montane superioare. Urmeaza fructele de catina alba, coacaz negru, fructele de padure (zmeura, mure, fragi, afine, coacaze), citricele, legumele (patrunjelul, gulia, ardeiul, rosiile mici, etc).

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCORBUT. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea optima a scorbutului recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

► Pentru copiii de pana la 2 ani:

- Infant Formula (3 ml pe zi: 1-1-1 ml administrat in ceai, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar si asigura o crestere normala impiedicand aparitia bolilor la sugar).

- Liquid C Plus (0-1-0 lingurite dupa masa, suplimenteaza cu vitamina C lichida si usor asimilabila alimentatia sugarului)

► Pentru copiii intre 2 si 10 ani:

- Lion Kids C Vitamin (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamina C la copii combatand semnele aparitiei scorbutului).

- Noni lichid (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, are rol de intarire a sistemului imunitar prevenind aparitia afectiunilor din copilarie).

► Pentru copiii mai mari de 10 ani:

- Vitamina C 500 (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, suplimenteaza organismul cu vitamina C in doza medie)

- Noni lichid (1-1-0 linguri inainte de masa, sustine imunologic intregul organism).

► Pentru adolescenti (peste 15 ani) si adulti:

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, suplimenteaza organismul cu vitamina C in doza mare)

- Noni lichid (1-1-1 linguri inainte de masa, sutine sistemele imunitar si nervos, hraneste celula si determina importante reactii organice in corp)

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!