Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Rahitism

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul impotriva rahitismului

Aceasta boala este intalnita in prima copilarie, mai ales intre 6-18 luni, la sugarii alimentati artificial, lipsiti de soare si de aer curat. Cauza principala a rahitismului este lipsa vitaminei D, ceea ce va provoca perturbarea metabolismului fosforului si calciului. Consecintele acestor dereglari se observa mai ales la nivelul sistemului osos: oasele craniului devin moi si se deformeaza, coastele prezinta nodozitati, toracele se stramteaza, coloana vertebrala se inconvoaie, dintii apar mai tarziu etc. Copilul rahitic este trist si se dezvolta anevoios. Daca tratamentul adecvat nu va fi instituit la timp, oasele raman deformate pe toata viata.

Tratamentul rahitismului consta dintr-o alimentatie corecta, administrarea de vitamina D (dozele fiind stabilite de medic), expuneri la aer si soare.

Masuri igienice:

- copilul va locui intr-o locuinta salubra, intr-o camera insorita, bine aerisita si suficient de calduroasa;
- in sezonul cald, copilul va sta cat mai mult timp in aer liber, fiind expus la soare conform indicatiilor medicului.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru RAHITISM. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Rahitismul reprezinta o afectiune ce consta in mineralizare osoasa deficitara secundara lipsei de vitamina D. Pentru tratarea optima a acestei afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

Pentru sugari si copii cu varsta intre 0- 2 ani:

- Infant Formula (2 ml/zi - 1 ml dimineata, 1 ml seara, administrate in ceai, 2 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine in organismul sugarului si copilului, asgurandu-i o crestere si dezvoltare normala).

Pentru copii cu varsta intre 2-5 ani:

- Noni lichid (1-0-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste imunitatea si previne aparitia diverselor boli la copil).

- Lion Kids Punch with Vitamin D (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de minerale si vitamine - inclusiv D - si o crestere normala).

Pentru copii peste 5 ani:

- Noni lichid (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste imunitatea, tonusul psiho-fizic si previne aparitia diverselor boli la copil);

- Lion Kids Punch with Vitamin D (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu) sau Strong Bones Plus (0-1-1, inainte de masa, asigura un aport nutritional deosebit de Ca, Mg si vitamina D pentru crestere si dezvoltare);

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!