Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Celulita

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament pentru celulita

Celulita este o suferinta care preocupa majoritatea femeilor, mai mult din considerente estetice decat de sanatate. Ea este o forma de obezitate, boala care, se stie, are urmari nefaste, mai devreme sau mai tarziu.

Depunerea de grasime in cadrul acestei afectiuni se face la nivelul bazinului, coapselor, genunchilor, cefei etc., sub forma unor umflaturi, la inceput de consistenta crescuta, apoi flasca, cu micronoduli sensibili si chiar durerosi la pipait. Cauzele celulitei sunt: alimentatia excesiva, abuzul de medicamente diuretice sau laxative, constipatia, dezechilibrul hormonal (excesul de foliculina), tabagismul, alcoolismul, tulburari de statica vertebrala, etc.

Masuri igienice:
- prevenirea sau tratamentul corect al suferintelor amintite;
- combaterea oboselii si a surmenajului.

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica celulitei. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Celulita reprezinta o afectiune a tesutului adipos. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza metabolismul hormonal feminin)

- Slim Formula (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, previne depunerile anormale de grasimi din alimentatie in anumite tesuturi ce dezvolta celulita).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, purifica limfa si imbunatateste circulatia limfatica, detoxificand principalele mecanisme organice de filtrare a limfei, sistemul limfatic fiind primul implicat in aspectul de coaja de portocala al pielii)

- Crema anti-celulitica CRX - aplicatii locale, de 2 ori pe zi, 2 luni continuu, conform indicatiilor din prospect, este o crema cu actiune directa din exterior contra depunerilor celulitice si aspectului stratificat al pielii.

- Cholestone (1-0-1 dupa masa) reduce cantitatile de grasimi saturate din tesuturi si de pe vasele sanguine.

Important!
- Se consuma multa apa plata, ceaiuri, 2 litri - 2 litri si jumatate pe zi.
- Contraindicate apele si sucurile carbogazoase.
- Este benefica asocierea tratamentului cu exercitii fizice, aproximativ 30 de minute pe zi, si eventual masaj anti-celulitic.


Observatie: Produsele se pot administra impreuna cu tratamentul medicamentos prescris de medicul cardiolog.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!