Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Hipoglicemie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul hipoglicemiei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HIPOGLICEMIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Hipoglicemia se traduce prin scaderea concentratiei glucozei in sange. Ea apare atunci cand nivelul glucozei sanguine (sau al zaharului) scade prea mult pentru a mai furniza organismului "combustibilul" necesar unei bune functionari. Simptoul hipoglicemic este in stransa legatura cu functionarea enzimatica a pancreasului. Pentru tratarea hipoglicemiei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Nopalin (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, regleaza nivelul glucozei din sange prevenind starile de hipoglicemie).

- Chromium Max (0-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu, este mineralul principal ce actioneaza complex asupra functiilor pancreasului exocrin si endocrin, echilibrand atat secretia enzimatica cat si valorile glicemiei).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect de relaxare asupra sistemului nervos si astfel scade cantitatea de glucoza utilizata de creier in conditii de suprasolicitare, mentinand normala valoarea glucozei din sange).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, echilibreaza axul endocrin la femeie - fiind si pancreasul o glanda cu functie endocrina - recomandat mai ales pentru femeile tinere de varsta fertila intre 15 si 40 de ani ce sufera de hipoglicemii).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, regleaza nivelul zaharului fiziologic din sange).

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!