Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Scaderea apetitului alimentar

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru scaderea apetitului alimentar

Cateva mituri false despre slabit si alimentatia la cura de slabire:

- Doar grasimea ingrasa! FALS! Intr-adevar, grasimile contin de doua ori mai multe calorii decat proteinele sau glucidele insa trebuie sa stim ca tot ce e in cantitati prea mari ingrasa!

- Grasii mananca mai mult decat slabii! FALS! Studiile de specialitate au aratat ca grasii mananca uneori chiar mai putin decat slabii! Motivele pentru arderile defectuoase sunt hormonii, mostenirea genetica, sedentarismul, tendinta catre obezitate aparuta in copilarie si lasata netratata, si nu in ultimul rand curele de slabire dure care deregleaza organismul!

- Vitaminele stimuleaza metabolismul grasimilor! FALS! Rolul vitaminelor este sa contribuie la arderea grasimilor, alaturi de alte substante! In acest sens va sfatuim sa va schimbati regimul alimentar treptat, nu brusc!

- Daca transpiri sau daca folosesti ceaiuri diuretice slabesti. FALS! Prin transpiratie se elimina apa din corp, odata cu ceva minerale si vitamine. Int-adevar pierzi din greutae, dar este apa, nu grasime, grasimea se consuma doar prin transformarea ei in lucru mecanic (miscare) si caldura sau prin participarea ei la alte procese metabolice.

- Facand exercitii pentru o anumita grupa musculara se reduce grasimea din acea zona. FALS! Grasimea se reduce in mod proportional de pe toata suprafata corpului, nu din anumite zone cu precadere. Aviz doamneleor care lucreaza ore in sir la aparatele pentru adductori si abductori sau celor care fac sute de abdomene. Cand ati vazut ultima data un om cu un abdomen reliefat si cu grasime pe restul corpului?

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Scaderea Apetitului Alimentar. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Varianta 1:

- Citrimax and Chromium (0-1-1 inainte de masa)

- X-Shape (1-0-1 inainte de masa)

Varianta 2:

- Nopalin (1-1-1 inainte de masa)

- Figure Shaper (1-0-1 inainte de masa)

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!