Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Cresterea rezistentei la efort - Enduranta

Intensitatea si durata efortului depind in ambele cazuri de predominanta fibrelor musculare albe, cu contractie rapida, sau rosii, cu contractie lenta, precum si de rezervele de glicogen si acizi grasi ale musculaturii scheletice. Fibrele contractile rapide dispun de un echipament enzimatic glicolitic predominant anaerob, de 2-3 ori mai activ decat al fibrelor musculare cu contractie lenta, ce asigura eliberarea prompta a energiei de contractie. La randul lor, fibrele cu contractie lenta, continand mai multa mioglobin asi mitocondrii, prezinta un metabolism energetic predominant aerob.

Datorita acestor particularitati, fibrele musculare cu contractie rapida elibereaza mari cantitati de energie contractila pentru perioade scurte de timp, iar fibrele cu contractie lenta asigura activitatea contractila de lunga durata. La randul sau, fatigabilitatea este mult mai mare la primele decat la ultimele. Majoritatea muschilor sunt de tip mixt. Asadar, rezistenta la efort depinde nu numai de durata si intensitatea acestuia, ci si de tipul efortului prestat.

Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru cresterea rezistentei la efort...

Produse CaliVita recomandate:

Panax Ginseng________1-1-0

Energy & Memory________1-0-0

Mega Zinc________0-1-0

Zen Thonic________1-1-0

Natural HGH Suppport________0-3-3

C 500________1-1-0

(C 1000)________1-0-0

C-Plus Flavonoid________1-1-0

Power Mins________1-0-1

Legenda:
1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.

Mentiuni:

In cazul in care nu exista asocieri (produse marcate), atunci pot fi alese oricare dintre produsele recomandate, cu precizarea ca produsele sunt enumerate pe cat posibil in ordinea importantei lor relative la afectiunea (categoria) la care au fost incadrate.

Este bine sa consultati prezentarea aferenta fiecarui produs (prospectul produsului) astfel incat, prin alegerea si utilizarea unuia sau a mai multor produse, sa acoperiti optim o plaja cat mai larga de probleme.

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!