Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Febra musculara, prevenire

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru prevenire febra musculara

Febra musculara se manifesta la 24-48 de ore dupa un antrenament solicitant sau munca fizica sustinuta si se caracterizeaza prin dureri musculare, sensibilitate locala, usoara crestere in volum a segmentului corespunzator grupelor musculare implicate si, cel mai suparator, reducerea capacitatii de antrenare. Afectiunea in sine este cauzata de acumularea de acid lactic la nivel muscular. In general, ea este provocata de efortul anaerob. Cand toti muschii te dor, cea mai mare dorinta a ta este sa te trantesti in pat si sa nu te mai misti de acolo. Mare greseala! Vei vedea ca febra se amelioreaza pe masura ce faci mai multa miscare, pentru ca miscarea antreneaza metabolizarea acidului lactic.

De obicei, cand facem febra musculara luam imediat aspirina. Aspirina nu ajuta la "vindecarea" febrei, ci blocheaza numai receptorii de durere, asa ca febra nu va trece mai repede sau mai bine cu ajutorul ei.

Multe persoane (chiar antrenori de fitness) judeca intensitatea unui antrenament dupa cat de puternica este febra musculara dupa aceea. Este o greseala - durerile insuportabile nu arata decat faptul ca ai facut prea mult efort, prea brusc si fara asimilarea corespunzatoare a lor de catre organism. Rezistenta la antrenament se creste treptat. Pentru inceput, este bine sa lasi macar o zi de pauza intre sedintele de fitness, pentru ca muschii sa se poata "odihni". Iar daca tii neaparat sa evaluezi sedintele, fixeaza-ti niste "tinte" (de exemplu, sa rezisti o ora pe banda de alergare intr-o luna) si incearca sa le atingi trepat pe acestea.

Cercetatorii au cautat de-a lungul tipului modalitati pentru a reduce severitatea manifestarilor febrei musculare si pentru a le scurta durata in timp. Ai acum acces la ultimele realizari destinate prevenirii aparitiei febrei musculare.

Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru prevenirea febrei musculare...

Produse CaliVita recomandate:

Bee Power Royal Jelly_______1-1-1

Power Mins_______1-0-1

Detox Patch_______ aplicari locale cel putin seara

Legenda:
1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.

Mentiuni:

In cazul in care nu exista asocieri (produse marcate), atunci pot fi alese oricare dintre produsele recomandat. Este bine sa consultati prezentarea aferenta fiecarui produs (prospectul produsului) astfel incat, prin alegerea si utilizarea unuia sau a mai multor produse, sa acoperiti optim o plaja cat mai larga de probleme.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!