Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Diabet

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul diabetului si reglarea glicemiei

Simptomele principale ale acestei boli sunt:

- poliuria (urina in cantitate mare, intre 2-5 litri in 24 de ore),
- polidipsia (sete exagerata cu un consum mare de lichide),
- polifagia (consum exagerat de alimente),
- slabire accentuata.

Diabetul se va trata numai de catre medic, colaborarea bolnavului fiind de cea mai mare importanta, in sensul respectarii cu strictete a regimului alimentar si a administrarii de insulina. Cateva remedii naturale se pot dovedi foarte folositoare bolnavilor de diabet zaharat.

Masuri igienice pentru bolnavii de diabet zaharat: combaterea obezitatii, a aterosclerozei si a hipertensiunii arteriale, cand aceste suferinte sunt asociate.

Alimente interzise: smochine, stafide, prajituri, dulciuri, vin rosu sau dulce, inghetata, prune, bere, must, ciocolata, bauturi alcoolice.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru DIABET. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Diabetul reprezinta o afectiune a pancreasului endocrin in care este prezenta alterarea nivelului de glucoza. Pentru tratarea optima a acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturisteCaliVita:

- Nopalin (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este antidiabeticul natural de selectie deoarece intervine in reglarea cantitatii de insulina - hormonul raspunzator de nivelul glucozei).

- Chromium Max (0-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, echilibreaza functiile pancreasului - endocrina si exocrina - participand eficient la facilitarea digestiei si normalizarea valorilor glucozei).

- Oxy Crystal (8-8-0 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa; apa saracita in deuteriu din compozitia produsului ajuta la controlarea diabetului, scazand nevoia de insulina si nivelul glicemiei; totodata imbunatateste oxigenarea celulara si impiedica degenerarea organica) alternand dupa 1 flacon consumat cu Resveratrol (1-1-0, dupa masa, previne complicatiile diabetului si reduce durerea in neuropatia diabetica).

- Stress Management (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efecte antistres si trofic al nervilor periferici prevenind astfel oscilatiile de glicemie cauzate de stresul psihic si polineuropatia - complicatie de temut in diabet).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste circulatia - mai ales cea periferica - si scade nivelul grasimilor saturate - cele rele din sange - prin accelerarea eliminarii lor, usurand in acest fel functia hepatica)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Ficat / Pancreas, rulat de 2 ori pe zi, o data in intervalul orar 7 - 11 dimineata si a doua oara in intervalul orar 23 - 3 noaptea.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de boala diabetica - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza ajungerea glucozei din sange la celule si astfel reducerea glicemiei in paralel cu protectia organelor supuse unui flux sanguin hiper zaharat.

Observatie: Tratamentul cu produsele naturiste recomandate mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica anti-diabetica.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!