Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Sterilitate - tratament pentru infertilitatea la barbati

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea sterilitatii

Sterilitatea reprezinta suma tuturor problemelor legate de incapacitatea spermatozoizilor de a fecunda ovulul, care ingreuneaza sau chiar fac imposibila procreerea de catre barbat.

Cercetarile efectuate pana acum arata ca fenomenul sterilitatii are la baza 4 posibile scenarii:

Absenta spermatozoizilor (azoospermie), adica sperma nu contine spermatozoizi. Cauzele includ obstacole canalare sau insuficienta testiculara.

Numar scazut de spermatozoizi (oligospermie) - lichidul ejaculat contine un numar insuficient de spermatozoizi pentru a fertiliza ovulul.

Forme anormale - spermatozoizii cu forme anormale pot avea dificultati in penetrarea ovulului.

Motilitate scazuta - spermatozoizii inoata slab sau deloc si mor inainte de a intalni ovulul.

Spermatozoizii sunt produsi in testicole. In timpul ejacularii sunt impinsi prin contractii musculare printr-o serie de tubuli ce formeaza epidimulul si sunt amestecati cu lichidul seminal secretat de veziculele seminale si cu un lichid secretat de prostata, toata aceasta compozitie constituind sperma.

Un barbat nu este considerat a avea o problema de fertilitate pana cand nu a incercat si a esuat sa conceapa timp de un an de zile.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru STERILITATE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Sterilitatea reprezinta acea afectiune prezenta la barbati care impiedica exercitarea functiei normale de reproducere, avand fie cauze primare - situatie dificil de combatut: raniri sau malformatii ale organelor reproductive, oreionul incorect tratat in copilarie, boli de origine endocrina sau alte boli autoimune (psoriazis, diabet zaharat, poli-artrita reumatoida - vezi afectiunile respective); cauze secundare - dezechilibre hormonale in legatura cu producerea spermei cauzate de stress si anxietate, utilizarea drogurilor, disfunctii sexuale care impiedica ejacularea in conditii normale, etc. Pentru tratarea sterilitatii secundare recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Vital Man (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, creste tonusul sistemului imunitar si rezistenta organismului la agresiunile externe de orice fel, imbunatatind astfel vitalitatea fizica, psihica si sexuala a barbatului).

- Zen Thonic (2-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, are rol afrodisiac prin stimularea secretiei de testosteron si implicit a apetitului sexual, confera energie sexuala masculina si tonus psihic).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive).

- Mega Zinc (0-1-0 dupa masa, actioneaza ca stimulator al secretiei masculine de testosteron).

- Pro Selenium (1-0-1 dupa masa, intervine favorabil in regalarea procesului de spermatogeneza).

Observatie: Produsele se pot administra in paralel cu alte tratamente prescrise.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!