Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Ejaculare precoce

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament pentru ejacularea precoce

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru EJACULAREA PRECOCE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Ejacularea precoce este o tulburare ce impiedica desfasurarea normala a unui act sexual prin nevoia impetuoasa a barbatului de a ejacula si neputinta totodata de a amana momentul, fiind determinata de factori care perturba echilibrul hormonal al barbatului (intre acestia cei mai importanti sunt factorii stresori - suprasolicitarea, starile conflictuale, afectarile emotionale, etc.). Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Vital Man (1-1-0 dupa masa; 2-3 luni continuu; creste tonusul sistemului imunitar si rezistenta organismului, imbunatatind astfel vitalitatea fizica, psihica si sexuala a barbatului).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive si ejacularii).

- Pro Selenium (1-0-1, dupa masa, intervine ca si antioxidant in reglarea sintezei de testosteron, stimuland astfel caracteristicile si rezisteta organismului masculin).

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, revitalizeaza fizic si psihic printr-un echilibru perfect al nutrientilor principali).

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure anual.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!