Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Frigiditate - remediu natural

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea frigiditatii

In sens larg, prin frigiditate se intelege slabiciunea sau absenta dorintelor sexuale (libido) si totodata incapacitatea de a resimti, in mod firesc, placere in conditiile actului sexual. In sens clinic, termenul de frigiditate este utilizat pentru a desemna incapacitatea femeii de a atinge orgasmul. Asadar, vorbim despre frigiditate atunci cand se manifesta o incapacitate repetata de a resimti placere, nu in cazul in care aceasta problema este expresia unui episod singular, situatie care se poate datora unor probleme de moment si care nu trebuie sa ne alarmeze.

Care sunt cauzele care determina frigiditatea?

> Frigiditatea se poate datora fie unor cauze de natura anatomofiziologica, fie unor cauze de natura psihica, fie unei combinatii intre acestea. Desigur, cele mai usor de identificat si diagnosticat sunt cele din prima categorie. Asadar, cand suspectam o persoana ca sufera de frigiditate (poate chiar propria persoana) primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa mergem la doctor pentru a vedea daca aceasta tulburare este urmarea unor probleme fizice. In acest caz ele trebuie tratate si ulterior urmarit daca problema noastra sexuala persista. Daca nu au putut fi identificate tulburari fizice, atunci este vorba despre o etiologie psihica.

> In cazul neidentificarii unor probleme de ordin fizic, este foarte bine sa examinam posibilitatea aparitiei frigiditatii ca urmare a unor probleme functionale ale aparatului psihic. Trebuie inteles faptul ca viata noastra psihica nu se limiteaza la ceea ce este constient, ci exista si niveluri mai profunde (inconstient, subconstient) care sunt la fel de active ca si constientul si care interactioneaza permanent cu acesta. Astfel, frigiditatea poate sa apara ca o consecinta a refularii, respectiv a procesului prin care anumite imagini, idei, tendinte sau dorinte neplacute pentru persoana respectiva sau care contravin normelor morale sunt indepartate din constiinta inspre inconstient, de unde insa au tendinta permenenta de a incerca sa iasa la suprafata.

> O alta situatie care poate determina frigiditatea este cea in care in cuplu exista o stare permanenta de nemultumire. In acest caz, psihicul nostru reactioneaza ca un bumerang si refuza pur si simplu sa ne permita sa ne mai simtim bine atunci cand avem un contact sexual cu persoana care ne-a cauzat atatea suparari, chiar daca in acel moment constient ne dorim acest lucru.

> De asemenea, frigiditatea se poate manifesta si ca o adevarata metoda de aparare pe care organismul o pune in scena impotriva "inamicului" atunci cand femeia in cauza se teme foarte tare de o eventuala sarcina.

> Mai exista si alte teorii ale frigiditatii, de exemplu cea psihanalitica potrivit careia frigiditatea ar fi urmarea refuzului de catre femeie a conditiei sale feminine si a dorintei ascunse de a fi barbat.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru FRIGIDITATE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Frigiditatea este o disfunctie sexuala ce se manifesta prin indiferenta sau aversiune fata de activitatea sexuala, reducerea libidoului si incapacitatea de a avea orgasm. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, echilibreaza sistemul hormonal si imunitar la femeie crescand vitalitatea si tonusul organismului)

- Vitamin E (1-0-1, dupa masa, intretine ferilitatea normala a unei femei si astfel previne dezechilibrele hormonilor sexuali).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antistress diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere).

- Intimoments (aplicat local, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, sporeste placerea actului sexual, infrumuseteaza momentele intime, imbunatateste performanta sexuala si indirect calitatea vietii).

- Zen Thonic (2-1-0 inainte de masa, creste tonusul fizic si psihic, creeaza o stare generala de bine, fortifica si mobilizeaza fiinta)

Observatie: Se face o cura completa iar daca reapare se intervine asupra imunitatii.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!