Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Insuficienta cardiaca

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul tulburarilor (insuficientei) cardiace

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru INSUFICIENTA CARDIACA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Insuficienta cardiaca apare atunci cand muschiul inimii nu mai pompeaza suficient sange pentru alimentarea proceselor vitale din organism. Insuficienta nu inseamna ca inima nu mai pompeaza sange, ci ca nu mai lucreaza asa cum ar trebui. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Garlic Caps (1-0-1, dupa masa, 3 luni, antihipertensiv si diuretic general).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, fluidizeaza circulatia sanguina si favorizeaza eliminarea colesterolului si a placilor de aterom depuse la nivel arterial).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa 3 luni continuu, stimuleaza circulatia cardio-vasculara si oxigenarea celulara generala, inclusiv a muschiului inimii)

- Rhodiolin (1-1-1 ininte de masa, 3 luni continuu, intretine starea pozitiva de bine general, conribuind in mod vital la functionarea normala a sistemului cardiovascular)


Observatie: Nu interfereaza cu tratamentul medicamentos evntual prescris.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!