Consultanta Gratuita in Luna Iulie. Suna Acum!

Sindrom Raynaud

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament in sindromul Raynaud

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru sindromul Raynaud. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Sindromul Raynaud reprezinta alterarea circulatiei arteriale periferice, manifestata mai ales la nivelul membrelor superioare prin senzatie de arsura, furnicatura, durere, roseata mainilor declansate in context de mediu rece. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are rol antiinflamator si faciliteaza circulatia la nivel arterial eliminand senzatiile de durere, arsura, furnicatura caracteristice acestei afectiuni).

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, are rol trofic al capilarelor arteriale, mentinand o circulatie normala la nivelul membrelor, mai ales superioare - unde manifestarile sunt mai vizibile).

- Zen Thonic (1-1-1 inainte de masa - prin xantonele din compozitie este un anti coagulant favorizand proprietatea de fluiditate a sangelui si libera circulatie in artere si capilare; este vasodilatator si creste fluxul sanguin local)

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure anual, mai ales in sezonul rece.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!