Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Picioare grele (circulatie venoasa deficitara)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul sindromului "picioare grele"


O astfel de senzatie, de cele mai multe ori insotita de oboseala generala, dureri si umflaturi locale, se intalneste la persoanele cu tulburari circulatorii la membrele inferioare, la obezi, la sedentari, la cei cu picior plat sau stramb. De picioare grele se mai plang si persoanele sanatoase, care, datorita profesiei, sunt obligate sa stea prea mult timp in picioare sau sa mearga distante mari pe jos, mai ales intr-o incaltaminte incomoda.
_____________

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru simtomatologia de PICIOARE GRELE (OBOSITE). Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea optima a cauzelor si sindromului de "picioare grele", recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, imbunatateste circulatia in membrele inferioare si previne inflamatia venoasa).

- Vein Protex (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, actioneaza ca trofic si tonic vascular).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, fluidizeaza circulatia sanguina si combate senzatia de picioare obosite).

- Vein Care (2 aplicatii pe zi, preferabil dimineata si seara, inlatura rapid senzatia de picioare grele prin absorbtie rapida la nivel tegumentar, unde fluidizeaza circulatia sanguina, dizolva cheagurile si tonifica venele).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Circulatie, Obezitate, Meridian, Tinerete.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!