Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Gigantism (Acromegalie)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea Acromegaliei (Gigantismului)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Gigantism (Acromegalie). Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Agromegalia sau Gigantismul sunt afectiuni endocrine constand intr-o secretie peste limita normala a hormonului somatotrop (hormonul de crestere produs de glanda hipofiza), fapt care produce o dezvoltare in latime si inaltime a intregului organism (oase, muschi, craniu, organe interne), insa cu pastrarea proportiilor intre elemente. Pentru tratarea acestei afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, uleiul de primula de seara are rolul unic de a fi implicat in reglarea mecanismelor de functionare a glandelor endocrine si a intregului ax hormonal atat la femei cat si la barbati).

- Strong Bones (0-1-1 inainte de masa, sustine densitatea ososoasa extrem de necesara in cazul cresterii subite peste limita admisa).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 dupa masa, mentine homeostazia organismului, intretine vitalitatea celulara si asigura o buna eliminare a toxinelor hormonale specifice acestei boli).

- Noni capsule (1-1-1 dupa masa, sustine activ sistemul neuro-endocrin).- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul IMMUNE (legat de functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar).


Observatie: Se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!